ESC



Förresten, vad tycker ni om ESC-vinnaren?

PAIN

Jag har blivit gammal! Inte nog med att jag nyss varit på min första bal, ska ta studenten, flyttat hemifrån och har "egen" bil så har jag dessutom fått nå släng i ryggen! Den fastnade totalt idag efter basketen och kan fortfarande inte räta ut den.. vad gör man då?
Ont nå jävulst gör det.

Kanske har jag fått diskbråck? Då kan man få ont i ryggen och nästan som ryggskott. Men det är mer som en enorm kramp precis mellan filéerna.



Herregud är man 75 år eller.

Nu blire nuggets sen brännboll, hörs!


SATC 2

Jahaja, då har man gjort klart Boobie's läxa i samhällen, varsågod :)
Sitter och nördar med Milla nu i väntan på annat. Ska iväg och se Sex and the City 2 ikväll med brudarna, någon som sett den? Har hört att den är både bra och dålig. Man ska visserligen skaffa sin egna uppfattning.

Sitter även och äter chips från Turkiet, Ruffles!! Vad jag längtar nu. Är pepp som fan nuuu :D Bara 11 dagar kvar till studenten och 12 dagar kvar till turki. Heja, heja.


OH HAPPY DAY

Faaan vilken fest vi hade inatt, oj oj! Kände oss som riktiga tjuvar som smög omkring i skogen med spadar, höhö. Var in i ett spökhus också. Adrenalinet skjöt i höjden kan ja lova er!

Så HÅLL UTKIK!!

M.O

MISS YOU BOOBIE!!!

BALEN

Vilken fantastisk bal vi hade i torsdags! Creds till hela studentkommittén och grattis till alla som fick pris. Allt var superbra anordnat och jag hade jätteroligt, verkligen!! :)

Det är så jäkla svårt att föreställa sig att studenten är om 12 ynkla dagar.. tolv dagar kvar till slutet, the end, domedagen. Visst längtar man, men det kommer bli tråkigt sen. Lär ju grina hela dan ja :/

Lite bilder från balen 2010:


jag och min baldejt marcus


balens drottning, sanna


fina flickor


stiliga pojkar, sebbe & mattias


jag och min vän

Många fler bilder finns att hitta på facebook!
Tack för hela kvällen allihopa :)

FEST

Nu är det mösspåtagning alldeles straxen. Sitter hos Car nu och väntar på tompa-be-bad sen drar vi in till staden. Kunde det inte va nå sol då eller? Icke.
SES DÄR ALLA 91or!

BILDER FRÅN MODEVISNING 2

Okej då, jag kör några fler bilder från modevisningen på lördan i timrå. Det här vara bara mest på skoj, visade upp uthyrningskläder :)


medeltiden


ascool catwomen


supersöta snövit


och finalen, bröllopsparet!

Tyvärr blev det inte en bild på hela min klänning, men den var fantastiskt vacker!
Nu ska jag göra lite lunch innan skolan börjar,
vi höörs :)

NY GARDEROB

Sitter hemma nu i väntan på skola, börjar inte förrän vid två. Foto. Blä. Redigera bilder. Blä.
Får se vad som händer efteråt, ska kanske in till birsta och köpa mina balsmycken på Glitter of course och sen kanske dra en träning på ETIC.

Men känner jag mig själv rätt kommer jag varken orka åka in till birsta eller träna.

Har glömt visa att Boobie städade min garderob häromdan! Tre stora IKEA-kassar blev slängda till bättre behövande. Känner mig fantastiskt nöjd över det. Äntligen lite mer plats i garderoben och en god gärning är gjord!





Se så fint, tack boobie!
Och förresten Sunna, jag har en grej åt dig ;)

BILDER FRÅN MODEVISNING 1

Här kommer lite bilder från modevisningen på Oscar's vi hade i fredags. Blev dock inte så många på just kläderna vi visade, men..







Äääh ja orkar inger mer!
Men kul hade vi :)

FET HELG

Gud vad bra alla modevisningar hat gått! Har varit så jäkla kul att visa upp kläder och känna sig som top of the world. Fantastisk känsla att kliva ut i ett becksvart rum och alla ljus och blixtar är på en själv. UNDERBART.
Äer hos Cac nu och dricket lite, spelar lite Buzz, grillade förut och ja.. bla bla, fint väder. Bilder kommer imorgon. Då får ni se mig som brud med en oerhört läcker brudgum :)
soet

STUDENTEN

Skulle egentligen vara med boobie ikväll, men det blev icke så tyvärr.. ska träffa henne imorgon ist! :))
i alla fall drar car med mig på springbreak ikväll,
the last one.
hoppas det blir kul :) är inte pepp till hundra nu, men det blir vad man gör det till! eller vad alla andra gör det till.
ska ni ut ikväll??

ROLLER COASTER



Den här låten lägger jag ut till alla mina klasskompisar som har den på huvet just nu. (Jag vet att ni egentligen älskar den)
Jag tycker den är skön, och Car också!

Imorgon är det redovisning av projektarbetet för NV1.orna på folkets hus. Hoppas dom småungarna gillar det.. jag och Matilda ska ändå öppna med ett tal om kursen och vår egna presentation, LÉ BOOK. Applåder vill vi ha, tack.

Sverige vann med 3-2. Alldeles för dåligt. Känns inte som en vinst ens.
Natti.

SKULLE BARA VILJA SÄGA...

... EN MÅNAD KVAR TILL TURKIET!!


NY START

Har hundra tusentals saker att göra idag.. Kommer inte hinna med mig alls så jag måste nog avboka nånting.. vet dock inte vad än.
Ikväll är det Sverige - Frankrike aswell. Hoppas jag hinner med å se den matchen. Har inte hunnit kika nånting än, så jag hoppas det blir en lugn kväll.

Och vissa fortsätter förvåna.

Ses sen.

KUL HELG!

Vilken fantastisk helg jag har haft!
Valborg var kul och birstafesten på våningen var askul! Jag måste säga att jag har de bästa kollegorna i hela världen. Ni är toppen.

Vi hade först fördrink och middag på Våningen med lite god musik till Rebound (Rabih & Eddie) och ett annat coverband. Sen drog vi vidare till Railway där vi dansade loss!! Fantastiskt. Tack för hela helgen alla inblandade!


jag och sunnis


tessa och sanna superlyckliga över singel
eller nåt


fest

Jahaja, då hörs vi.

P.S. Äntligen har jag ljus i lägenheten igen!

RSS 2.0