PARTY IKVÄLL

Idag äre fullt upp. Ska börja jobba på glitter klockan 13 och har stängningen, så lär väl sluta vid halv nio. Då ska jag in till timrå på invigningen av intimbutiken som mamma och peter startat, senare vidare in mot stan.

Ikväll blire utgång!
Peppa!!!
Hej.

BRA, MYCKET BRA

Vilken skön torsdag!
Körde järnet på Glitter idag och det kändes superbra. Hoppas bara dom tycker lika och att det håller hela vägen. Heja, heja. Dessutom var boobie superduktig på vårshowen idag. Alla var det, creds to you.


Glöm inte att komma och hälsa på! Jobbar hela helgen.
I birsta.

GODASTE CHOKLADEN


den skapar ett ha-begär

BALEN...PANIK

Vi hade studentmöte idag
... och helt plötsligt blev jag ett nervvrak. Har panik inför allt som ska ordnas innan: klänning, skor, uppsättning, smink. Klänningen är väl ändå viktigast på hela balen kan man tycka. Och inte har jag blivit frågad ännu heller, kanske borde jag ta saken i egna händer? Nej, tack.


den här tjejen hade superfin klänning tycker jag

Men nu kommer frågorna.
Ska man hyra eller köpa? Lång eller kort? Ljus eller mörk? Tight eller slapp?
Guuuuuuuuuuuuuuuuuuuud.

GOING STRONG

Har en nå jävulska träningsvärk idag
Åkte längdskidor igår till lappstegestugan. Jobbigt så in i norden vare, och trött blev jag, och ont har jag idag. Fy tusan.

Jobbar på ETIC ikväll ett par timmar innan träningen börjar.. jag hoppas en speciell tränar med oss ikväll! Det skulle göra hela min dag, för idag har varit en kass dag. Vill bara lägga mig ner och ligga kvar.


JOBB, GE MIG

Gaaaaaaah vad nervös jag är då
Lämnade in ett CV på en viss affär, fick komma på arbetsintervju och klarade mig till slutet.. trodde jag! Jag ska tydligen få prov-jobba nästa helg, lite som en "audition". De lär nog testa mig som fan då. Grejen är den att en till tjej ska göra samma sak helgen efter. Dåligt nervöst.

Inte nog med det har jag fått några timmar på ETIC också. Hur ska jag göra? Jag vet ju inte om jag får jobbet, men vill ändå inte säga nej till ETIC. Kakk.

Nu blire käk, sen lavinkunskap. HEJ.


sommarrrrrr

LILLFISEN

Nu ska jag snart på middag hos pappa och anette och äntligen få träffa lillaxel igen! Det var ett tag sedan nu. Måste nog snusa lite i hans hår och pussa på hans kinder.....åh, härliga tid

Jag måste börja träna!
Nu äre lite slappt här och där överallt så det är väl dags snart. Jag funderar på att kanske sluta med jutsun ett tag och se om jag saknar det, och under tiden köra järnet på ETIC. Olika pass och eget gym. Någon som har förslag på bra träning?


fast det är bra kul

OTURSVECKA

Glömde säga.
Jag har haft världens otursvecka!
  • Kämpade för mitt liv i måndagsnatt
  • Klämde sönder handen på idrotten (massa blått och blodblåsor)
  • Mitt öga gick inte att öppna och halva ansiktet var förlamat inatt/imorse (true story!!)
  • Fruktansvärt ont där tanden som var, tappade en mjölkis igår


söt tjej (det var ändå flera timmar efter att jag fått upp ögat)

NEJ USCH VAD DÅLIGT JAG MÅR

JOBB SÖKES

Jag har kommit på en sak.
Eftersom jag nu kommer ha en fritid som heter duga kanske det är dags att söka lite jobb? När man bor i egen lägenhet blir det dyyyrt och ensamt, så det vore väl bra att åtminstone orda ett av problemen.

TIMRÅ VANN IKVÄLL
Prisa Gud. Det blir inge slutspel ändå.. roligare för mig och bella om de får kvala istället för ingenmanslandet. Men jag glädjs åt vinsten ikväll i alla fall.


VÅRENS SCHEMA ÄR VÄLKOMMET

Äre jag som fått ett kung-schema den här våren eller? Skulle tro det! Såhär ser det ut:
Måndag: Kemi 14-16
Tisdag: Fotografisk bild 14-16
Onsdag: Samhälle 11.30 - 13.30
Torsdag: Heldag
Fredag: Ledig

Känns inte som att jag går natur direkt.

SKÖNASTE LÅTEN

JAG ÄLSKAR HENNE

hur skön som helst


ÄNNU EN KUKFÖRLUST

FAN vettni.
Det blir inge slutspel i år. Det blev en förlust ikväll mot FBK med 3-5, trots att vi ledde med 3-2 i sista.......... Färjestads två snabba gick inte att hämta upp. Vad tog det, fem sekunder?

Nej, nu blir det mys i sängen innan jag ska sova. Har ändå sovmorgon imorgon till 12:40, inte helt fel om jag får säga det själv! HEJ.



Förresten, JA det har kommit en bebis på nyårsafton! En liten Axel, världens finaste axel =)


Grattis Jonas och Malin. Ni kommer bli fantastiska föräldrar!

STARKAST



Äre jag som håller upp en 95-kilos klump eller?
Skulle tro det.

NYA TAG

Har inte ens vågat kolla på bilderna från nyår förrän idag.
Det var väl en sådär nyår. Fick vara med boobie i alla fall så jag är ändå nöjd. La inte direkt ett nyårslöfte, för jag anser att jag inte kan hålla dem ändå.
Imorgon är det skola.
Hej.




RSS 2.0