Over and out

För er som undrat: ja, jag har slutat blogga.

ÅTERUPPTAGET

Blääää...

Gjorde klart nationella provet dag i Matte D, vilket känns skönt. Är klar med kursen nu, så det enda som behövs göras är några sidor på matte C sista kapitlet, sedan äre sommarlooov!

Ska vara med älsklingssunna ikväll, var så längesen! Ska fixa och dona lite innan bara, sen drar jag iväg in mot staden. Ikväll lär vi leva rövare i nacksta hela natten innan hon ska upp och jobba på morgonen....hehehe
Sen blir det Gävle imorgon tills söndag.
Hörs då :)


jag vill tillbaka!!

tisdag

Ikväll har jag gjort fysikprov.......inte så kul, inte så lätt. Men något mer uppiggande efteråt var betygsamtalet med min historialärare. Tummen upp för det! :)

Har varit med boobie
maxi på jobbet hennes idag också. Tyckte så synd om henne som behövde jobba mellan 11 och 22 idag, så tänkte göra henne lite sällskap. Tydligen tänkte Milla likadant eftersom hon stod när jag kom. Tiden gick rätt fort då faktiskt. Så nu laddar jag inför mitt pass imorgon på Coop i Timrå.

Nu blir det Starsky & Hutch. Tredje kvällen idag jag kikar på den. Somnar alltid förbi...

Turkiet var underbart!

Jag skulle kunna berätta för er hur underbart allting var på denna resa. Jag skulle kunna berätta hur fint vädret var, hur snälla människorna var, hur många skratt vi haft, hur många vi träffat, hur många goda drinkar vi druckit eller hur mycket färg vi fått. Men allt det skulle ändå inte beskriva hur otroligt fantastiskt vi har haft det!

Jag är så glad över att jag for
med tjejerna som jag for med, för det kunde inte ha blivit bättre. Och jag hoppas alla är lika taggad på en ny resa?























Önskar jag kunde lägga upp alla bilder jag har.. faktiskt! Men dessa speglar hur vackert det var där plus alla sköningar som vi träffade (dock inte alla...). Resten av bilderna finns på facebook. Vi hörs!

RSS 2.0