Syster



Det här mina vänner är min kära syster på väg till ett bröllop.
Är hon inte vacker?
Tyvärr syns det inte att vi är släkt, men det är vi. Det är dessutom jag som ordnat till hennes frisyr dagen till ära.

LOPPIS

LOPPIS

Var: Hammargränd 1, Fagervik
När: Lördag 30:e augusti och Söndag 31:a augusti mellan 10:00 och 18:00

Hittar ni inte kan ni se det HÄR.

Friluftsdag

Gårdagen med ettorna blev rätt lyckad ändå tycker jag, för att få så lite tid på oss (oss=tvåorna) att planera. Vi körde många olika grenar, där en av dom var att bygga en mänsklig pyramid. Tyvärr har jag ingen bild på mitt lag's pyramid, men den var i alla fall högst!


friskt satsat!

Vägen dit upp däremot var inte nådig. Har ingen koll på hur många trappor det är upp på norra, men vad jag vet är att det var mycket påfrestande för benen! När vi dessutom kom upp dit och skulle leka blev det värre. Springning, klättring, kastning och blindgång var några av aktiviteterna.

Fler bilder får ni på matildaburstrom @ bdb.

Kvällen spenderades med älskade Isabelle, Joakim, Robin och några fler grabbar som det var längesedan man såg. Vi spelade rock band först, med mig i täten på trummorna, sedan drog vi vidare till nyöppnade Mc Donalds! Där åt vi massa gott och må jag säga att det var väldigt fint där!
Sov hos Isabelle sedan efter vi kollar på Lejonkungen 2 och lyssnat på några disney-låtar. Riktigt mysigt!

Jag har därmed bestämt mig för att börja samla på disney-filmer på DVD.
/B

Ny dag

Godmorgon.
Klockan är tjugo i åtta och jag sitter som en piggelin här just nu. Jag vänta bara på att mamma ska komma ur duschen så jag kan gå till sörbergen norra, 30minuters promenad. Vill ju säga hejdå innan jag går in i dagens äventyr.

Ska i alla fall till Norra Berget idag, den friluftsdagen vi har idag ni vet för ettorna. Ska möta upp Isabelle på bussen innan vi promenerar (tror jag väl) till Norra. Ska bli spännande att få leka lite idag! Dock känns det alltid som att man glömmer något innan man går, men nu har jag på mig myskläder och tar med mig en regnjacka och mobilen. Det är väl allt, eller?

Ha en bra dag.
/B

Malte

gofisen

Har varit med min syster till min kusin idag, för hon är här och hälsar på från Södertälje, och då tog hon med sig den här pussgurkan också. Fick sig några blötingar må jag säga! För övrigt var skolan bra. Hade två lektioner och lite snack om morgondagen och stockholmsresan. Imorgon ska vi tvåor nämligen värda (?) en friluftsdag för ettorna. Enjoy!

Och jag måste säga att jag längtar tills vi ska åka till Stockholm med skolan! Alla Mikael Elias-skolor ska till vår huvudstad för att deltaga i ett Olypmiskt Spel anordnat av Stockholms Mikael Elias, i egna höga personer. Längtar nog mest till övernattningen på skolan, längdhoppet (alltid varit min specialité) och "festen" på torsdagkväll. Jag vill träffa alla och lära känna alla och ha ROLIGT.

Nu ska jag se på OC, där jag förövrigt är på sista skivan... buä... och har ungefär 3 avsnitt kvar. Sedan ska jag och Isabelle my darling åka och låna säsong två! =)
/B

Onsdag

Åå nej nu börjas det igen. I somras var jag som världens lyckligaste människa på jorden med underbara vänner, härliga kvällar, god mat och mycket skratt. Nu har jag också precis allt det där, fast det känns inte likadant längre. Det kan bero på att jag börjat skolan igen, eller det kan bero på att jag bara tappat livsglädjen.. igen.

Och berätta nu för mig: hur kan man ta tillbaka någon som sårat en flera gånger? Jag har hört uttrycket att kärlek inte kan leva, men inte heller dö, men det här är fan tragiskt. Jag tror inte på en tredje, fjärde, femte [.....] nittionionde chans för en skitstövel som varit dum och tagit allt med en klackspark. Jag tror inte att denne person kan ändra på sig bara för att han slänger till några söta kommentarer och en puss på kinden, kanske fäller några tårar, och tjejerna ännu en gång faller för det. Ännu en gång. Detta händer inte på grund av kärlek, för vad av jag har hört ska man inte behöva såras så många gånger innan kärleken gills. Kärlek ska bara vara.

Och nej, jag pratar inte om en speciell person. Vad får er att tro det?

Dag 2

Åh, det finns så mycket jag vill berätta!
Kan väl börja med att säga att jag var ute och sprang nyss. JAJAMENSAN. Mitt ego tog över och drog ut mig till slut (hade lovat mig själv att om jag hittade hörlurarna skulle jag springa, annars låta bli, men jag kunde inte inse att jag hade tappat bort dom så jag vände upp och ner på hela huset!)

Sedan vill jag att Isabelle Andersson, Matilda Olofsson, Emelie Sundberg-Nilsson, Lisa Jonsson, Camilla Westin, Robin Hasselmalm, Therese Nylander, Timrå IK och min Jujutsu-grupp kollar hit. Se mitt verk:



Är det inte fint så säg! Det är för övrigt min kalender jag kommer använda varenda dag i skolan säsongen 08/09 :)

Är inne på Skiva 4 nu och avsnitt 14 på OC. Det tar sig.
Skolan gick bra idag också. Fick "bekanta" mig med några ettor idag då Johan, min matte- och fysiklärare, frågade om jag kunde komma förbi och prata lite.
Prata?
Ja, ni vet, om skolan. Elevrådsordförande som jag är gick jag dit och drog på ett leende. Ingen motstod min charm.

Nu äre Orange Country på g.
/B

Skolan

Åh, vilken härlig dag. Skinande sol, läppar som ler och inkommande rutiner på livet. Känner att starten på skolan blev riktigt bra och att jag känner mig hyffsat taggad för en hösttermin. Var dessutom roligt att få träffa några 92:or på väg mot sin första gymnasiedag, och se hur nervösa dom är. Som mig för ett år sedan.

Lär ju ångra allt jag nyss sa om några månader...

Var roligt att få se de nya lokalerna till skolan också. 6 trappor upp i huset vid City Café är inte nådigt det! Men jag och Bella ansåg att det var en möjlighet att få fastare rumpa, det gäller att se det från den ljusa sidan! Var mysigt också att sitta med några tjejer och fika på Barista när vi slutade. Har bilder därifrån också:

     

Nu ska jag fortsätta med the OC (lånat hela första säsongen av Jonathan). Är på skiva 3, avsnitt 9 nu efter att ha nördat igår. Träning sedan också.
/B

Nytt liv

Jag har länge sagt att mitt liv kommer förändras när skolan börjar. Nå, nu är den dagen här och inte fan känns det något annorlunda. Men som jag alltid säger, det blir vad man gör det till.

Vill berätta om den mysiga dagen jag och Isabelle hade i förrgår kväll med Viktor och Jonathan. Eller det började med att det bara var vi två med 3 paket glass och lejonkungen 2, men så mycket längre kom vi inte förrän grabbarna dök upp. Vi fyra i alla fall for runt och lattjade lite först, innan vi drog hem till Jonathan för natt-bastu =)

     

Tack för en rolig kväll!
/B

Utekväll

Ikväll blir det utekväll med tjejerna.
Ska bli himla roligt att vara med riktigt goa flickor innan skolan kör igång igen. Hoppas på en kväll fylld med skratt och tårar.


favorit i repris?

GODKVÄLL.

Nytt namn

Heter numera Matilda Asklund-Burström.
Får icke glömmas.

Nyklippt

Bara så ni vet hade jag en riktigt dålig dag igår. Var på väg att gråta för ingenting hela tiden och tog mig inte ens ut på hela dagen. Men alla kan väl ha en sådan dag eller hur? Gav mig själv en klapp på huvudet imorse och tänkte "idag blir det en bra dag matilda", och hittills kan jag väl inte klaga på något annat än vädret.

Är också en nyklippt person. Grät igår (hehe) eftersom jag var tvungen att klippa bort ungefär en decimeter av mitt hår på grund av svinto-känslan på mina toppar. Det blev riktigt kort må jag säga, men det växer ut. Kommer bra överens med min frisörska och hon lugnade mig lite med en plan för mitt hår. Det är dessutom trasigt nära hårbotten så det kommer snart ramla av ungefär 1/7 av håret. KUL.

Ska iväg och träna strax också, har nyss ätit massa mat som gjorde mig laddad. Och mätt. Är så less på SVT1 som bara hackar hela tiden så jag fick inte se Johan Wissman springa finalen! Men detr gick ändå inge bra så jag missade väl inget speciellt antar jag. Nu hejar jag på Persson i pingisen!
Bilder på håret kommer förmodligen ikväll eller imorgon.
/B

LÄSKIGT

OUÄÄÄ, jag gråter som en bebis nu! Fick nyss en sak av mamma på mailen som är HELT sjuk. Gjorde om den 3 gånger och det funkar varenda gång, och jag som är så känslig för sånt där. Tårarna rinner, och mamma bara skrattar åt mig. Jag kommer därmed inte sova ensam uppe på mitt rum med alla getingar. GLÖM DET!

Ska vi prata om något roligare vill jag berätta att jag längtar sjukt mycket till snön nu. Jag önskar att snön kunde komma tidigt i år och att man får pluffsa i sig i mysa, stora vinterjackor och ha på sig en nyinhandlad mössa och gosiga vantar. Jag vill inte ha tö snö, utan riktigt poffig lös puder snö. Vit helst.

Nu ska jag fika, för Matilda sa att hon också brukar göra det sent på kvällen. Sådeså :)
/B

Problem

Sitter med färg i håret just nu efter att ha vaknat för ungefär 20 minuter sedan. Snabba ryck!
Anticimex-tjejen är också här, igen, för ett nytt försök till att få bort dom fördömna getingarna. Mamma och jag tejpade runt fönstret igår och alla springor vi kunde hitta, men tror du inte dom tog sig in ändå?
Jag hoppas verkligen bruden fixar det här nu, jag saknar min säng!

Ska iväg till g-hooden om en stund, mitt gamla hem, sedan när jag kommer till bara till fagervik tänkte jag ut på en springtur eller promenad. Vill du joina?
Dags att skölja.
/B

Glädjelåt



Lyssna på denna medan ni läser mina inlägg.
Helt plötsligt blir allt så mycket bättre.
Enjoy
/B

OS




Måste säga grattis till Thomas Johansson och Simon Aspelin som tog silver i dubbeltennisen. Det var värt att sitta och kolla på semifinalen i 4h och 45min, sedan finalmatchen i ca 3h. Ni har gjort ett bra jobb och vi är stolta över er!

Jag vill ha vinter

Eftersom jag totalt glömde bort blogga ang. min fantastiska fredag gör jag det nu

En rolig kväll med roliga människor. Började dagen med att kolla på tennisen, kvartsfinalen mellan Aspelin/Johansson och Clement/Llodra. Svenskarna vann efter 4 timmar och 45 minuters spel, vilket tog dom till semifinal. Såg i princip hela matcen =) Sedan blev det mat med Bella, Matilda.J, O och Lisa. Vi var hyffsat hungriga efter den utdragna tennismatchen så det satt fint med pizza, kebab och kycklig på Indiana. Tur jag hade Bella med mig så jag inte var det enda matvraket på plats!



Sedan blev det kväll, och resten av brudarna dök upp.
Eftersom jag inte har lika häftig kamera som alla andra, få ni nöja er med min mobil =)



Bli glad av alla lyckliga ansikten!



Bella har fullt tjå med alla regler



Gos

Vill avsluta med att säga att jag längtar efter vintern nu
Allt hopp om ännu en värmebölja har försvunnit
Nu laddar jag om inför höst, kyla, kärlek och snö.
/B




Beach 2009

Måste säga att jag är lite besviken på mig själv då jag hoppat över 3 träningar denna vecka.. aj aj Matilda.

Men idag körde jag hårt i alla fall. Dubbelpass blev det med först 60 minuter styrke följt av 75 minuter jujutsu. Riktigt trött och slut i kroppen nu och det ska bli skönt att lägga sig ned i soffan och somna. Och ja, jag sover i soffan, för jag vågar inte sova uppe på mitt rum.
Räknade till 16 getingar idag.
Alltså det är verkligen jätteäckligt med dom, och jag fattar inte varför inte anticimex inte kunde fixa det där.

Ska upp imorgon 07:50 med Elina. In till stan till klockan 10. Är faktiskt en vecka kvar nu, satt man kanske borde börja kliva upp i tid alla dagar.
Eller inte.
Godnatt!

Väntan

Igår när jag for till min pappa med moppen för att jag skulle laga baklyset (eller han skulle) hittade jag honom såhär:



Han satt utanför garageporten och kastade sten omkring sig och berättade hur alla tog jobbet så oseriöst. Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta... Lät honom sitta där som en liten bebis en stund, innan han började sprätta sten på min moppe och då fick det vara nog.
"Äh, säljvärdet är väl inte på topp på den här eller. Man får väl ta det man får"

Optimistisk man.

OOUUÄÄ



AAAH VÅR ÄLSKLING ÄR SJUK, HON HAR KOLIK!
VETERINÄREN ÄR PÅ VÄG NU OCH LIKASÅ JAG

Härligt

Dagen igår blev bättre i alla fall efter en dag med Elina på birsta, och en kväll hemma hos mig och natt hemma hos Emma. Känns mycket skönt att man har vänner som kan lysa upp ens gråa och trista vardag. Djupt va?

Mitt och Elinas roande
för kvällen


Var på birsta idag igen med Isabelle, varav vi senare drog hem och gjorde våfflor som vi åt framför OS-tv;n. Dock så somnade jag ifrån min egen träning, trött som jag var, och sitter därför nu och latar mig framför datorn. Känner mig inte direkt stolt över mig själv, men vad gör man? Funderar på att ta en promis till mamma på jobbet hennes. Brukar vara skönt.

På med lurarna så drar vi.
/B

Going down

Fick en jättedålig start imorse så nu kommer jag vara grinig hela dagen.
Ska på birsta med min vän Elina nu. Hej.

Förresten så var anticimex här nu och skulle ta bort getingarna. Tror ni dom lyckades? Nej. Det var för högt upp för att nå.

Walking

Hej mina vänner.

Har jobbat ikväll på e.on arena i ca 2-3 timmar eftersom det varit ispremiär för Timrå IK idag. Må säga att  min partner Sandra och jag gjorde ett ovanligt konstigt, men bra, team. Roligt var det, och jag har nästan bestämt mig för att ta jobbet när elitserien börjar, för Sandra berättade att dom brukar turas om att se perioderna :) Bra väl?

Bestämde mig för att åka till Elina när jag kom hem, eftersom hon oftast inte har något annat för sig, vilket hon inte hade denna kväll heller. Tur för mig!
Något som inte är så tur för mig är att baklyset på favoritmopeden har gått sönder, så jag for hem i rädsla nu inatt. Och även att dom slog av gatlysena precis när jag var i en krokig väggrej i Timrå, JAG KUNDE HA DÖTT! Men det gjorde jag inte.

Nu sitter jag i min varma säng med krokig rygg. Godnatt.
/Getingen

Bee

Ni kan nu kalla mig Matilda "Geting" Burström.



Bli nu inte äcklad, för det blir jag tillräcklig åt oss alla, men mitt rum har blivit invarderat av getingar. Men 80% av de som kommer in är döda och resten extremt trötta, vilket är tur för mig så jag slipper slå ihjäl dem. Är då ingen djurplågare, utan jag ger dom en snabb och smärtfri död.
Det är lite halvläskigt att ha dom i rummet, vet heller inte varifrån dom ramlar in. Och nej, dom är inte lika söta som den på bilden.

Sover i alla fall inte ensam om kvällarna :))

Bara jag som längtar till fredag?

Jobb...

Kom nyss hem från e.on arena, har städat ur kioskerna lite inför imorgon på ispremiären. Ska jobba då också, står på norra långsidan (!!) och det börjar 18:00. Kom och säg hej vettja!

Vill också tacka alla för tipsen ni gav mig! Måste säga att det är riktigt roligt att få sån bra respons. Själv tycker jag att det är hemskt roligt att jobba i kioskerna och möta allt folk och att få chansen att vara överdrivet social, som är min bästa förmåga :)) Men jag kommer sakna stämningen otroligt mycket om jag tar jobbet, men det är samtidigt pengar. Läju behöva sova på saken inatt igen!

Och kom ihåg; grunden till all svartsjuka är rädslan att förlora någon man älskar.
/B

P.S Tyckte det var jätteroligt att min O ringde och sa hej idag... trist att det var på min begäran bara. PUSS. D.S

Dilemma

Jahapp, då har man hamnat i ett sånt där val igen.. Ni vet när man har två saker att välja på och man inte riktigt vet vad man ska/borde/vill göra?

Såhär är det, som de flesta vet är jag riktigt hockerintresserad (typ en nörd) och missar inte en hemmamatch för någonting i världen, dessutom åker jag på bortamatcher vid ett antal tillfällen. Men jag är också en sådan som hindras att göra det jag vill genom pengabrist.
Så..
Jag har blivit erbjuden jobb som försäljare på e.on arena vid alla hemmamatcher och enligt min kontaktperson är det hyffsat bra betalt. Men vad bra, tänkte jag, för då kan jag tjäna mina egna pengar på tid jag ändå har. Men jag kom på senare att då kommer jag missa alla hemmamatcher och jag kommer missa alla tifon och alla grymma och hårresande intron. Nytta eller nöje?

Visst, jag kommer väl kunna se matcherna på en monitor som är liten, men det blir fortfarande inte samma sak. Jag vill ju stå där och heja fram mitt lag. Och visst, ni kan inte bestämma åt mig, men snälla ge mig råd om detta?

...

Kul att min dröm just gick i bitar.

Hemmakväll

Nyhemkommen från träningen, körde mycket balans och ben idag. Känns inte riktigt som att det behövde styrka min kropp, men det är väl inte direkt att man klagar. Tacka vare Andreas pass, där snackar vi träningsvärk-dagen-efter! Jag och Ellen är riktigt pepp nu på att köra järnet!

Dessutom är jag sugen på att åka utomlands nu. Alla är på g överallt, vissa har varit, vissa åker snart, och vissa är borta. Som min vän Sunna åker till Turkiet snart och Alex har nyss kommit hem från Bulgarien. Vart tar all rättvisa vägen?

Nej, nu är det spara pengar som gäller. Jag ska utomlands innan året 2008 är slut, sådeså.
Tänk er alla vita stränder, drinkar på stranden, shopping på dagarna, flotta restauranger på kvällarna, träffa folk, mysa... (obs! ni som varit ute kan skippa den tanken).

Helt skönt.

Mål

Okej, jag underskattade nog drakbåtsfestivalen en aning antar jag. Det var hyffsat roligt igår kväll och man träffade mycket folk man kände. Började kvällen hos Viktor innan vi drog vidare till Martin, därefter ner till stan.










Ska bege mig bort till OKQ8 nu och hjälpa mamma jobba lite, får se var som händer senare innan träningen ikväll. Beach 2009, inte till att glömma!
Reunion till helgen då tjejer?

Drakbåtsfestivalen

Kvällen igår var rolig! Fick träffa gamla klasskamrater och även träffa nya ansikten, hur kan det blir bättre än så?

Ikväll blir det drakbåtsfestivalen med Viktor och jag hoppas det kommer bli lika roligt det! Det känns som att denna festival har dött ut lite grann med tiden och varför vet jag inte. Har varit med de senaste åren och tycker personligen att det blir mindre och mindre folk för varje år. Det ska vi ändra på.

/B

080808

Årets läskigaste datum...

Trött jag blir på vädret. Har varit på stan idag med J en stund, strosade runt och kollade lite på all händelse som pågår vid ån. Käkade glass gjorde vi också. Träffade dessutom min käre barndomsvän André på bussen, så hos honom flörtade man till sig en rolig kväll hos Robin! =)

hej.

->

Kom hem nyss från träningen.
Sa tidigare att jag skulle köra intensiv styrke i 70 minuter, och vill glädja er alla med att det gjorde jag! Kan knappt lyfta ett mjölkpaket nu utan att armarna skakar, och benen ska vi inte ens tala om.

Men som vanligt efter att man tränat blir man sugen på godis.. och jag tänkte "äh, det är ju ändå torsdag" och cyklade iväg till macken och inhandlade lite godis. Men lägg märke till att jag cyklade! Och det är många backar. Är nöjd ändå jag =)

Beach 2009

Efter att ha legat på latsidan ett bra tag nu är det dags att köra igång igen.  Måste verkligen komma igång med löpningen och musklerna innan allt bryts ned till ingenting. Har däremot lite träningsvärk i rumpa och lår från jujutsun igår, men då gäller det att underhålla. Ska köra 70 min intensiv styrke ikväll innan jag åker hem och ritar på mammas stolar.

Önska mig lycka till, för jag är inte det minsta peppad just nu. Nu tränar jag för beach 2009! Är ni med mig?

Vår dag

Fullpackad dag!
Vaknade av att storklumpen Sunna klev över mig för hon skulle till toaletten... Tänkte att det var lika bra att vakna eftersom vi hade en stor dag framför oss. Efter lite snack om nattens drömmar, god frukost och en halv film drog vi till Bergeforsen och Jojo. Uppfyllde Sunnas dröm med att vi red, mycket roligt måste jag säga! =) Avslutade med en kort tur i skogen också.



När vi kom hem smockade vi i oss en pizza ifrån LIDL, sov en stund (i alla fall jag) och drog sedan iväg på träningen. Men inte till att glömma laddade vi upp med lite choklad innan! Ni ska bara veta vad pigg jag blev på träningen då. Sunna därmot satt på sidan och kollade på.. Med tre pilatesbollar... Gjorde ingenting.. Men hon är söt ändå!

Popcorn och project runway på kvällkvisten och nu ska vi se klart på filmen vi började se igår. Godnatt.

Matilda Burström

Medan ändå så många läser min blogg tänkte jag berätta lite om mig själv.



Jag heter Matilda, är född 1991 och bor i Timrå Kommun. Jag är blond, har håret till axlarna, blir aldrig bra på kort och har en normalbyggd kropp. Hyffsat vältränad med kvinnliga former, som är så fint. Musklerna kommer ifrån min sport jujutsu som jag både tränar och instruerar i.
Mina vänner består mestadels av könet kvinnor som är snälla och har båda fötterna på jorden. Alla är genuina och tycker om mig minst lika mycket som jag tycker om dom. Jag antar att dom tycker det är charmigt med mig som plugghäst och hockeynörd och sällskapsbesatt. Fritiden består just av det ovan nämnda; vänner, jujutsu, hockey och skola.

Har inga som helst problem med att lära känna nya människor (pik,pik) eftersom jag är en rätt social och framåt person. Har precis lärt mig att njuta av livet och är därför gladare än någonsin just i denna stund! =) Tack för mig.

Vibrationer

Vill ni inte bara... känna den där känslan igen? När man får fjärilar i magen av ett leende av honom, hoppar till varje gång mobilen vibrerar, skakar i benen när ögonen möts och/eller bara känna att det är så jävla rätt?
Jo, jag vet.

I love love love love love it.

Sanningen

Vill ni veta vad jag verkligen gjort idag?
Eftersom mitt humör varit lite depp idag har jag mest suttit hemma med fika framför tv:n. Skulle träna men jag fick ingen ork till det, dessutom lät det mer lockande med en mazarin till en film. Men mamma tyckte jag var för lat och tog därför med mig till Jojsan så jag fick rida lite. Mazarinen åts upp av mig senare.

Har dessutom under den här tiden hunnit tänka lite och har kommit fram till att vi svenskar är alldeles för giriga. Även fast vi har allt vi egentligen behöver (talar av egen erfarenhet) vill vi bara ha mer. Jag kan till och med erkänna att jag vill ha ting utöver det jag skaffat mig, även fast vissa skulle vara avundsjuk på mitt liv.
Jag har däremot en tjejkompis som har allt man själv strävar efter: underbara vänner, underbar pojkvän, goa syskon, vackert utseende, bra kropp, snälla träningspolare. Ändå tycker jag synd om henne, av en anledning man helst inte talar om.


Jag ser upp till dig I.A.

Varför inte bara se allt bra i livet och leva på det, istället för att jämföra oss med andra? Försöker inte vara djup eller något, utan det är bara sanningen. Svårt att få ur alla sina egentliga tankar men ni kanske förstår vart man vill komma? Jag gillar folk som lever sitt liv till fullo, sådana som har båda fötterna på jorden och ler mot världen. Punkt.

Målning

Nu är det dags igen, mamma är på "göra om"-humör. Låg himla skönt i soffan imorse och kollade på film när hon stormade in efter en sväng på birsta; Matilda, nu ska du hjälpa mig att måla!
Och så blev det.
Fick resa mig upp och måla 4 stolar och ett bord. Från grönt till vitt. Var bara tvungen att berätta det.

Ska snart iväg till mormors hus och vattna blommorna och ta in posten. Hon är nämligen borta på semester och ska vara det i ytterligare 4 veckor. Skulle vart skönt att bo där medan hon varit borta, men inte lika skönt att vara ensam kanske. Placeringen på detta hur är i Sörberge city, lust? =)


Henrik Zetterberg

Idag fick tusentals personer möjligheten att få träffa en av världens främsta hockeyspelare. Jag var en av dem. Det är inte direkt att folk undrar vem denna spelare är när man nämner hans namn, eftersom det inom hockeyvärlden är den mest omtalade personen. Måste säga att det var en upplevelse att ännu en gång sitta i arenan i väntan på att isen ska befolkas, något som man längtar till skarpt nu. 45 dagar kvar... Håren reste sig på både armar och nacke när hela arenan reste sig för att välkomna vår kung; Henrik Zetterberg. Applåderna gick i vågor och visslingar ekade mellan väggarna. Även tårar rann nerför kinderna på folket omkring.



Jag tänker inte berätta för alla tjejer hur snygg han var, för det vet dom redan. Jag tänker inte heller berätta för alla killar hur cool han var, för det vet dom också redan. Däremot kan jag citera något han avslutade med när han stod där på isen:
"Om min kropp håller några år till vill jag avsluta min karriär i Timrå IK".

E.on arena lyfte.

Minne

Jag hoppas du minns, för det gör jag.


Kalaskalas

Klev upp med tuppen imorse endast för att åka och väcka pappa. Hur bra dotter är inte jag då? "Han" skulle nämligen fixa ordning inför kalaset för Malin (låtsassyster), men istället satte han sig på altanen med Jorre och softade. Det blev nämligen då att  jag fick fixa det mesta istället. Innan Anette klev upp dvs. Hur bra pappa är inte han då? =)

Är hos Isabelle nu, finally! Inte träffas på typ en vecka, satt nu är jag lycklig igen. Har dock ingen aning om vad vi ska göra ikväll. Söker fest och galenheter!
Trevlig kväll.

Timrå

JAG LÄJU VA HEMMA NU! Och jag vet att hela Timrå jublar, vilket känns skönt måste jag säga. Är som sagt hemma bäst. Fick mig lite av en chock när jag for med Johanna genom Sörberge eftersom det var tjockt med bilar på alla gator. Lilla Sörberge liksom! Hade glömt bort att det var Mittnorden Cupen den här helgen, och det var ju lite roligt måste jag säga. Är även Timråland den här helgen så man lär ju ha fullt upp! =)



Vad händer ikväll?
BYE

RSS 2.0