Inte bra

Är lite halvjobbigt att vakna med ryggvärk måste jag säga. Hela dagen är ju förstörd och jag kommer känna mig som 65 när jag fyller 20. Men tur nog har jag massage som väntar på mig hemma, där jag vill vara! =) Känner även en gammal makrillukt här i lägenheten som säkerligen legat här sen igår. Inte fräscht!

Vi får se vad dagen har att vänta helt enkelt.
Tare lugnt!


Oboy

Don't stop, don't let me down 'cause, I need you tonight

Hade inte varit helt fel en dag som denna att glassa i solen på tranviken med brudarna. Jag brukar oftast vara en sån som får panik när man sitter inne och det är fint ute, men idag är det fan inte så. Skönt värre tycker jag! Känns som att jag borde göra frukost snart...

Yranveckan drar igång imorgon också. Har hört det ryktas om att några timrå/sundsvallsbor ska ta sig upp hit. Sant eller? =)
Nej, nu blir det frukost.


Inte mys

Är det verkligen såhär det ska vara? Och kännas? Börjar bli tveksamt nu..

Även i Östersund skiner solen som aldrig förr och ger ifrån sig en värme utan dess like. Jämför man med Sundsvall är det i princip likadant, vilket är både positivt och negativt. Tycker det kan vara riktigt jobbigt med värme ibland, man blir liksom rastlös och får myror i brallorna. Svettigt är det också. Löken, som jag pratade om förut ni vet.

Ska dra till stråket ikväll i Östersund.
Ha en trevlig tisdag.


På väg

Jag ber om en sak. Håll gärna kontakten med mig även fast jag inte är hemma. Jag vill inte att det ska kännas som att jag är på andra sidan jordklotet, även om det är delvis sant! Ring mig en solig dag och fråga om jag ska med och steka på tranviken, bara för att jag ska kunna säga "nej tack min vän, jag är 20 mil ifrån men tack för att du ringde". Jag vill känna att ni lever och att ni saknar mig!


schtek.

Känns lite träligt att jag sitter och bloggar när jag egentligen måste packa väskan (som jag så snällt fått låna av isabelle), vilket jag inte gjort ännu. Men det är luuugnt, tåget går ju om 2 timmar. Ingen panik nu. Lite nickelback och solskyddsfaktor på nosen på det här är jag fit for fight igen!

Pina

Okej, jag ljög, jag kan bli brun i ansiktet. Känns som att huden krympt flera kvadratcentimeter i fejan för jag kan knappt rynka näsan utan att det gör ont. Skulle vart solsmart idag med en solskyddsfaktor på snoken måste jag säga.

Jag rådger också med att inte försöka skaffa er ett myggbett under foten eller på stortån. Det är en pina! Blir så förbannad så jag nästan skriker Jonathan rakt i örat. Nästan. Stackars mig. Stackars Jonathan!

mys

Adolf

Solkyssta kinder med välformad kropp. Ungefär så känner jag mig nu, när jag har småbrändt ansikte och träningsvärk i hela kroppen. När mamma kom hem idag slängde hon ur sig "vafan är det för choklaboll som sitter här?".
Sedan när jag sa att jag hade träningsvärk, frågade hon om jag kände mig stark. OM jag känner mig stark? ATT jag känner mig stark.

Tror fan jag blir biffigare än Bella snart... vilken merit!

Ändå känns det som att det inte kommer ta något, eftersom vi svullat rejält på stranden idag. Beachen ni vet. Min och O;s favoritstund är ju när man fikar, satt.. de läju va en stor del av det! Det var en bra dag i alla fall. Bella, Milla, Emelie, O och Amanda.
Nu ska jag gosa med mamma.


Götheborg

Jag tycker, att folk kan börja sköta sin egen business istället för att attackera stackars små oskyldiga flickor som får jätteont i magen av det. Det är vad jag tycker.

Vill säga att jag haft en himlans bra helg. Var roligt värre att få träffa Erik, Diane och Anna igen. Alla tre bor i hong kong, varav Erik är svensk, Diane är fillippin och Anna är en blandning - sedan bor de i Kina. Krångligt? Läs igen så fattar du. I alla fall så har jag verkligen fått träna in mina engelskamuskler i munnen, vilket kanske var lite behövligt. Var även på ostindiefararen Götheborg i fredags med dem. Mäktig båt det dära vilket ni får se NU:

     

Blir tranviken imorgon igen med förhoppningsvis lika bra väder som idag. Måste ju bättra på min bränna (bokstavligt talat) innan jag drar inåt landet. Ses!

Lök

Redigt mätt jag är nu i alla fall. Eller redigt, det är väl inget ord jag brukar använda, men 'dåligt' då. Dåligt mätt jag är nu! Har nyss ätit langosgosgos med bella, milla och tess hemma hos O. Men grejen är den att vi hade inge lök, och det förstörde ju lite måste jag säga.
Inte ens jag hade hemma.
Inte ens när vi skulle göra köttfärssås häromdagen. Jag sa till mamma att det skulle bli godare, men hon upprepade bara om att hon glömde löken på affären. Tänk vad det gick ut över all tänkbar mat framöver då. Det gjorde oss till ett lökfritt hem.

Däremot kan man inte bli fri från lökar nu i denna tropiska värme.

Skönt med tranvikeN imorgon. Avslutar med bilder på mina grrrrls.
     
Vi bjuder på oss. Oftast.

+27

Som alla förmodligen vet här i Sundsvall så har det varit extremt varmt idag och rikligt med sol. Och för er som inte visste det vet om det nu. Därför tänker inte jag tjata om det något mer! =)
Vill istället berätta om en scen på grillningen vi hade ikväll. Den scenen utspelades på granne Alf&Birgittas (se bild) altan efter vi ätit.



Alla är mätta och belåtna, sitter och pratar om alla världens ämnen då plötsligt en två män med varsin hund (likadana dock) går förbi. Matilda vet med sig att hon känner en av dem, så hon hejar glatt. Efter några artiga repliker går männen vidare.
Birgitta & Johanna: Vem var det där?
Matilda: Det var Jonas, Malins sambo.
Johanna: Har dom hund?
Matilda: Nej, det är väl den andra killens.
Birgitta såg väldigt fundersam ut en bra stund medan vi andra pratade på.
Birgitta: Men Matilda, bor inte han där nere? *pekar*
Matilda: Jo
Birgitta: Ja men.. varför var han ute och gick med hunden då?

HAHA. Hade ni vart där hade ni skrattat. Dålig humor av mig, men Birgitta är härlig.

Life is life

Har kommit på att jag lever ett jäkla bra liv ändå. Finns inte mycket man kan klaga på eller, och det trodde jag aldrig att jag skulle säga för 2 år sedan banne mig.
Jo men eller hur? Jag har fantastiska vänner som älskar mig (det vet jag att ni gör!!), familj som blir bättre och bättre med tiden och världens sötaste pojkvän. Det är nästan så jag bara vill släppa taget och glida med! Men det kan jag ju inte, för då förlorar man allt har jag lärt mig.

Grejen är den, jag tänkte inte spendera den här nattetiden med att vara egoistisk, utan jag dedikera detta inlägg till O. Ni vet O? Hon som heter exakt likadant på som mig på msn och som är en mästare på att anorda kalas.
Nu borde alla tänka; Ja just det HON, hon som du var hos häromdagen!
Ja, det är hon, och hon har också en blogg. Hon skriver om det hon vill helt enkelt.


KLICKA

Som en boll

Vissa säger att efter man fallit och touchat botten, reser man sig upp igen. Andra säger att det inte går att resa sig själv, när man väl varit längst ner i hålet. Jag säger att det blir vad man gör det till, för det fungerar till allt! Tro det eller ej, men jag har varit med om x antal olika saker i mitt liv, innebärande sorg och lycka. Jag har gråtit mig till sömns, skrattat till mig smilegropar, slagit sönder materia, känt mig som världens lyckligaste och känt mig som världens misstag. Jag har också insett att allt kan vända otroligt fort, på bara några timmar, och det är en obehaglig upplevelse.

Men när det just vänder såhär fort, tänk; det blir vad man gör det till. Gör pojkvännen (eller flickvännen) slut, PERFEKT, då är du singel och kan nu leva ett mindre komplicerat liv än förut, umgås med dina fantastiska vänner och visa din kärlek till familjen. Kunde du klara dig utan denna jäkel innan, kan du det nu också!

Det gäller att vara som en boll; studsa! Dimper man rakt ner i marken, så ta tag i dig själv och studsa upp igen. Högre än någonsin. Hamnar du i fel situation eller fel umgänge, dra därifrån; studsa iväg. Du känner vad som är rätt, och är det fel så är det bara att säga hejdå. Lev efter dina egenskaper, efter vad du kan och framförallt efter vad du vill. "Survival of the fittest" som Charles Darwin tror på. Var dig själv, för livet är för kort för att levas som någon annan.

Wie

Yes, jag känner mig som ett litet barn igen!
Kom på mig själv hur jag spratt upp av glädje nyss när jag hörde glassbilen-melodin! *du-du-du-du-du , du-du-du-du-du, du-du, du-du, du-du*
Ni vet! =)

Köpte glass åt .. ehm.. mamma! Hon ville ha den nya centerglassen dom säljer nu så jag sprang iväg så glatt så! Fick lite flash-backs om när jag var liten, då glassbilen körde ifrån mig. Var helt förstörd flera kvällar i rad ska ni veta. Men jag hann ju inte dit med mina småben, plus att allt strul med pengarna (som jag tappade bort förstås) tog sådan tid. Men jaja, så äre! Man lär sig av sina misstag.


Untitled

Idag är en såndär dag som inte behöver finnas egentligen. Ingenting speciellt har hänt, inget speciellt väder och ingenting speciellt kommer att hända. Så vad hade då hänt om denna dag hade skippats? Jo, vi hade kommit närmre alla roliga grejer vi planerat framöver och vi hade sluppit haft sån tristess i ca 16 vakna timmar.
Fast jag kanske bara talar för mig själv.
Men vem ska jag annars tala för?

Vårt bredband fungerar fortfarande inte. En gubbe var här idag som skulle fixa det, vilket han inte gjorde för han "kunde inte". Det har ju hänt förut, alltså felet, så de andra som kommit har ju klarat det galant. Då fick mamma spader!

Mamma: Men den andra internetkillen klarade det på 10 minuter ju.
Gubben: Ja men det spelar väl ingen roll nu?
Mamma: Men hur gjorde han då så kan väl du försöka med samma sak?
Gubben: Men hur ska jag kunna veta vad jag ska göra?
Mamma: ...?


Ja, hur ska du veta?

Long time no seen

FÖRLÅÅÅÅT
Men vårt internet är helt off nu. Kan tyvärr inte laga det by hand, utan en skicklig elektriker kommer till oss snart. Känns oerhört bra måste jag säga. Sitter på O's datorn nu, så jag kan hålla er väl uppdaterade.
En viktig grej är att min älskling är tillbaka! Min SAMSUNG sgh u600 är äntligen hemma igen :') Precis där han tillhör!
Och att jag skrivit ut alla bilder idag (Media Markt; 99 öre/bild)  jag ska ha på min vägg framöver. Alla viktiga är med, vilket betyder att jag inte glömt någon! Eller kanske mamma, men hon.. ja.. är inte så fotogenisk.

Är i alla fall hos O nu med massa folk, lär bli ett jäkla drag ikväll måste jag säga. We make it happen!!!
Men jag känner inte att jag har något mer att berätta, förutom att jag äntligen fått träffa min Isabelle efter hundra år! Ska försöka däremot att uppdatera mera... så ni vet!

Och jag älskar min telefon!
Sköt om er ikväll nu!
/B


Barndomsminne

Idag (igår?) när jag promenerade fick jag upp massa gamla minnen på hjärnan.. och började asgarva, för mig själv! Kände mig äckligt löjlig när jag gick där i regnet med plaskiplaski skor och plattfrisyren. Självklart var detta minne med Carrå, som jag har typ 1077 andra interna skämt med! Men jag kände att jag bara måste få dela med mig av det här. Så här kommer den, låten a la Matilda&Carrå 2004 (?), tillägnad Caroline Sjögren från mig:

vers 1
Telefonerna ringer, å killarna springer
bara för mig, å inte för dig

alla gillar mig för den jag är,
och alla vill bara vara där jag är

refräng
jag är så sexig när jag går, å mitt långa ljusa hår
sensualitet det är det som gäller, å inget jävla hår jag fäller

vers 2
på msn har jag många, raderna långa
alltid online, för jag är så fine

alla springer bara hit och dit,
och alla niiii är ju bara skit

refräng:

stick
Ååå men om något händer. Åå ingen som jag känner,
Meeen ska du finnas där för mig? För miiiig?
STOP, det kommer aldrig och hända!

refräng:

Uppträdande för föräldrarna? Framföring på skolavslutningen? Skivkontrakt 2008?
JAG FATTAR INTE ATT JAG KOMMER IHÅG TEXTEN. Det var ju hundra år sedan! Minns till och med när vi satt vid datorn på radhusgatan och gjorde musik till. Musikaliska eller vaaaaaad?

Kommentera gärna.

Long walk

IMORSE när jag vaknade var det stråååhåålande sol ute! Därför gjorde jag och Elina det lite mysigt genom att sitta ute och fika! Rostade mackor med sylt och isvatten. Alltså, vi rostade inte mackorna med sylten och isvattnet, utan självklart med en vanlig och hederlig brödrost! Menare bara att det var det vi åt och drack. I alla fall så solade vi där ute kanske, 1,5 timme innan vi drog oss utåt. Gick runt i Ljustadalen för att kolla lite på basketplanen, där det hade under natten varit minnesstund för pierre (RIP), men vi hittade ingenting, så Elina knäppte lite kort på några fula blommor istället.
Jättefint, verkligen!
Promenerade efter det till Birsta, tog kanske 25 minuter, för att möta upp Emelie. Vi cirkulerade där i lite över en timme innan jag for hem. Och inte nog med att jag tidigare promenerat i regnet i 25 minuter, fick jag även gå i ännu mer regn HEM från sörberge, som tog kanske 20 minuter. Plaskiplaski lät det i mina skor då!

Men inte är jag den som smälter. Dör ju inte av lite regn.. Fast såg faktiskt en som hade gjort det. Åååh, fick krypningar i hela kroppen när jag upptäckte den stackaren på vägkanten! Tål inte sånt där. Men jag var ju självklart tvungen att ta ett kort och visa upp för er, annars hade det inte varit värt att berätta om


buäää, rip igen :(

Nu ska jag äta glass. Orkade inte fara och träna för jag tyckte det lät mysigare med att sitta hemma med en glass. Sådärja.

Heldag

Förlååååt mina kära läsare, jag har inte skrivit på en hel dag! Men jag lever i alla fall, det ska ni veta.
Igår i alla fall, bönade och bad Elina mig att jag skulle komma till henne - efter att hon kissat och badat - för hon saknade mig så himla mycket..typ. Så jag for dit! Vi hängde på navet ett tag.. snackade med Hampus.. åt chocolate dream (alla tjejers favorit) och var på BIO faktiskt. Såg Mamma Mia, musikalen, och den var mycket bättre än vad jag trodde den skulle vara! Däremot inte värd pengarna, som KUNDE ha varit 60 kr, men den var bra. Mysig.

Blev lite halvsur på kassörskan bara som inte tog emot mitt csn-kort. "Näääeeee den gäller ju baarra påå aanndrraa fiilmeeer, särrö." Jaha, men bite me tänkte jag.

Men Elina ville i alla fall vara med mig hela kvällen och natten och dagen därpå, så jag tog tillfället i akt och snackade så hennes öron blödde! Alla mina problem kom fram till henne, och ja, vad säger man, hon lyssnade. Tack för det. Somnade mycket skönt i hennes säng i alla fall.. sociala jag!

Sool

YES, jag vaknade av att solen bara sken rakt i mina ögon och skrek på mig att jag borde kliva upp så jag kunde åka ut och bada!! Därför var jag tvungen att väcka Emelie, eftersom hon skulle med mig och bada tyckte jag, så jag gjorde det. Emelie väckte O och bestämde oss därför för att dra och bada.
MEN VISST. Molnen kom, småduggen kom och åskan kom. Vi for hem.

När jag var hemma var jag skitless eftersom jag varit pepp hela dan på att bada, så jag gick och la mig. När jag vaknade 1 timma senare var det skinande sol igen!! Vad hände egentligen? Gud ville inte att jag skulle bada helt enkelt. Men inte blev jag arg för det, jag tog det som ett tecken istället. Kanske hade jag drunknat om jag hade varit och badat, eller fått konstiga utslag eller någon läskig sjukdom... Allt sker av en anledning gott folk! Så ni ska vara glad att jag fortfarande är vid liv.

NU ska jag äta. Eller snart. Hej.

Langos

Gäsp! (bokstavligt talat)... 02:21
Kom precis hem från playa de la Ljustadalen, från Matilda.
Har varit där med tjejerna och käkat Langos, hemmagjorda, vilket var en bra idé. Satt länge och surrade, åt & drack och hade det allmänt superdupermegatrevligt!! Om jag får säga det själv alltså. Var jätteskönt bara att få prata ur sig all skit man hade inom sig måste jag säga!

Bilder och sånt tjoffs dyker väl upp så småningom, för vem orkar lägga in något nu sådär på nattkvisten?
Ingen... för att svara på min egen fråga.
Ska faktiskt lägga ifrån mig datorn nu och vänta på att pluppen min ska ringa, vill ju helst inte störa honom i det seriösa tennisspelandet ska ni veta! Kompisarna hans blir som galna utan honom, som små barn som vill bada på Bergeforsparken på somrarna. Och talar nu inte om mig själv.

Sedan kan jag inte förstÅ hur en människa kan snarka så högt som min mamma gör. Nästan så hon vibrerar iväg huset igen! I alla fall, 02:31, godnatt!

Söndag

Slutet på veckan, alltid lika roligt!
Eller?
Mamma väckte mig i morse i alla fall av att vi skulle fara och rida igen. Jätteskönt, tänkte jag, eftersom jag och Anette kollade på film till halv fyra inatt! (ironi) Men jag tog det med en nypa salt och kravlade mig iväg. Måste faktiskt säga att det var skönt att komma hem efter ett skönt, men jobbigt, pass!

För det är ju faktiskt jobbigt...

Just nu har jag nyss ätit upp gårdagens grillning och väntar på att fara iväg och träna jujutsu igen! Var så längesedan nu... Saknar grabbarna mina!
Efter det blir det langos med gulltjejerna. Kommer nog bli riktigt mysigt eftersom jag längtat efter en tjejkväll hur länge som helst nu. Är nästan avundsjuk på mig själv :')
HEJDÅ

Städning/Grillning

Ja, då kom vi till det där regnvädret då.. det som pressar en att vara inne,
för man får ju absolut inte gå ut och röra på sig för då smälter man!! (det är sant, mamma berättade det!)
Typ.
Därför har jag och min lovely mama möblerat om mitt rum!
Vi har tagit bort en byrå och lagt till tavla, ros, lampa, fåtöljhörn osv.
Är hur nöjd som helst.


FINT VA???                     (äntligen en taklampa också :') )

Efter det i alla fall tände vi grillen, och ni ska bara veta vad det brann!
Massa gotta och mys blev det hela kvällen, och bilder från det hittar
ni på matildaburstrom.bilddagboken.se =)
Nu ska jag och min sängkompis se på en film som vi kan somna till
Tippar på att båda sover inom... 12 minuter
Godnatt!

Åskväder

Vaknade imorse av att jag trodde mamma flyttade vårt hus ungefär 5 meter norrut.
Men jag hade fel..
Det var åskan ute som mullrade mig vaken, och det verkligen spöregnade ute!
JIPPIE, tänkte jag, för nu kan jag vara inne heeeeela långa dagen och bara mysa!

Men glädjen försvann med tiden..
Det blev fastställt idag att jag måste punga ut 2000 kr (1899:-) för att få ut min älsklingsmobil.
Smartskaft som man är tappade man den i golvet,
så innerskärmen sprack, därför måste den lagas.
Tack och adjö för min resterande lön!
Kommer inte ha råd att leva nu på sommarlovet ens en gång... BLÄ.

vi ses snart!!

Ridning

För er som följer min bilddagbok flitigt lade säkert märke till att min "dagens vill ha" var ett gott skratt.. Ville bara säga att jag fick det nyss! Jag och min syster låg och vred oss på golvet nyss av alla bilder hon knäppt idag. Äkta fotograf är hon, på ett väldigt ironiskt sätt..



1. Plexus 2. Inspektion (mycket viktigt!) 3. HAHA fr. v. seriösryttare-rysk dansös-smygrökare   4. Plerran (se 1an)

Fantastisk rolig dag!
Nu ska jag och Anette (min sängkompis) gå och lägga oss.
Godnatt

Hemma

Då har man suttit på kostymnissetåget i 2 timmar på väg hemåt. Är faktiskt halvskönt att få komma hem igen, även fast jag haft det superR i Östersund.
Men som det fantastiska ordspråket lyder; borta bra, men hemma bäst.

Och för er som inte vet hur jag rest (nämner inga namn Emelie) får ni se det HÄR:


Hemgång

Då var den väntade dagen här - slutet! *da da da daaam*
Pust, suck, stön, blä.. Känns inte som en dag man vill sätta sig på ett fräscht tåg med massa kostymnissar som ska hem till sina familjer över helgen. Näe, det här känns som en dag man vill sätta sig i en skön, halvobekväm buss så man åtminstonde vågar sluta igen ögonen lite!
Men så är det inte.. för mitt tåg går 07:55 (dvs om 54 minuter från och med nu)

Gah... packa!

Tvättstuga

Åh, vilken fin dag att vakna till! Allt var liksom rätt på något sätt.. Gosiga kuddar och soligt väder var bara en del av det hela.
Har faktiskt haft det väldigt bra här i Östersund, gjort vettiga saker under veckan. Som idag hade vi tvättstugan där jag hjälpte till att hänga upp tvätten och stryka Jonathans skjortor. Duktigt Matilda, tack jag vet! =)
Ska dock åka hem imorgon med 8-tåget.. är väldigt trist måste jag säga.. har ingen att vakna med då längre, vilket är en läskig tanke eftersom vi idag sett massa läskiga spöken. Men jag kommer förmodligen tillbaka Östersund, så sakna mig inte för mycket nu! *pik,pik*

Skönt ändå att komma hem till Timrå och alla goa kompisar. Nu ska vi ut och härja tjejer!
Klockan är 00:00, så jag önskar mig något nu!
Skoj med grillfest på lördag också måste jag säga. PEPP!

Nu ska vi sova, för älsklingen min ska upp mycket tidigt imorgon och jobba. Redig karl han. Godnatt!

...

... näe, vad trött jag är på att sitta här och låtsas som att tiden går, för det gör den inte!! Den står stilla helt enkelt, kanske är det så att den skriker på mig att jag borde resa mig upp och göra nytta. För tydligen skulle jag göra praktiska saker idag, innan jag hann med en gnutta romantik (aftonbladets ord), så jag får väl göra det då.

Upp och hoppa!

Östersund

Tänka sig, en liten medelpadlänning i Jämtland! Känner sig lite halvfrusen måste jag säga.. inte utfrusen, utan frusen i kroppen ungefär. Sitter i en skön fåtölj ihopkurad i ett täcke och funderar på vad jag ska göra resten av dagen. Lär nog bli lite sightseeing på egen hand runtom i stan, och någon film, och plocka ihop lite och kanske lite sol om den dyker fram.

Anledningen till att jag är här är på grund av Jonathan förstås. Min Jonathan =) Tråkigt nog jobbar han nu (till 9 ikväll!!) så jag får sköta mig själv helt enkelt. Men det går ju bra, jag är väl inge helt okapabel till att roa mig själv...


Men ändå, det är många timmar till halv 10 ikväll, så det hade inte vart helt fel att hitta på något om någon är här dvs.

Förresten så saknar jag min Isabell också.


Gatufesten 3

Egentligen så orkar jag inte berätta hur den här kvällen var, för det var blandat faktiskt. Men tar jag bort de dåliga bitarna hade jag jätteroligt! Firade Sunnas tolvslag vid The Ark, som var kanonbra, och hade förfest hos Linnéa vid bion. Mycket trevligt =)
Och grattis Sunna!

Har varit en riktigt seg dag idag.. konstigt nog. Jag och Sunna var på birsta ett par timmar, men ingen av oss vad peppade nog så vi fikade och drog hem.. tomhänta. Så nu sitter jag i min säng, halvfrusen och väntar på att åka iväg till Isabelle. Gatufesten ikväll igen (!!) vilket ska bli roligt hoppas jag, men just nu orkar jag ingenting. Får hoppas på att Bellisen peppar upp mig!

Gatufesten 2

Gårdagen (torsdag) var helt okej. Mycket varmt väder, goa vänner och sköna artister i Sundsvall. Gjorde inte så mycket mer än att cirkulera runt, titta på uggla&tensta och träffa folk.. Fast avslutningen i madhouse var ändå bäst med grease-låtar för fulla slanten. Härligt! =) Pepp för idag (läs: fredag)!! Då kommer Sunna och då blire party-party!

På dagen igår var jag med Jonathan, hela dan, och vi hade riktigt trevligt enligt mig! Visade honom min stad Fagervik och gick innan det runt lite på stan. Dock har han åkt hem nu, eller gjorde det inatt, men på söndag ses vi igen! =)

Dagens ros:
Tack Isabelle för att du finns där för mig, ditt stöd igår var otroligt behövligt och du är en underbar människa, från topp till tå, utifrån och in. Aldrig utan dig i framtiden!

Gatufesten

Ja, då kör gatufesten igång! Härligt härligt, helst när man umgås med fantastiska människor och det är hur varmt som helst ute.
Började med att fara på Birsta och shoppa lite.. måste ju ha lite nytt innan gf! Sedan drog jag och Bella in till stan, mötte upp Madde och Lollo och då åt vi på kebab city, mums, innan vi drog vidare till förfesten hos Elin! Mötte också upp Jonathan med folk eftersom de skulle med oss, helmys =) Spelade kubb och drack lite cider innan vi drog vidare till gatufestennnnnn och amy diamond

Var dock tvungen att åka hem tidigt eftersom bussarna gick sämst... Men fick ett fantastiskt slut då Jonathan överraskade mig med en ros!! Fick nästan tårar i ögonen.. helt sjukt fin!
Can't wait for tomorrow..

Förresten, jag ska dessutom skicka ett tack-kort till amy diamond. ingen som har hennes address kanske?

Solstråle

Vet ni? Det finns en Gud!

Stack ner till stan med Bella och Madde idag för att möta upp Jonathan! Hade mycket trevligt måste jag säga. Roligt att få gå runt och visa den lille turisten min vackra stad (Sundsvall). Faktiskt blev han rätt imponerad av min lilla guide! =)
Fick också en inbjudan till Elin imorgon på förfest innan Gatufesten. Lär bli HUR roligt som helst! Ska dit med Bella och Madde tror jag.. Men ska först till Bella en stund och berätta hur underbart livet verkligen kan vara!!

Tack för stödet tjejer, det behövdes.
Ni som är uppmärksam har nog märkt att jag har räknat ner till just den speciell dag, den här dagen. Och jag kan berätta för er att den här dagen blev precis som jag önskade, och lite till.
Hejdå =)

Haha

Måste berätta en skön kommentar ifrån chefen idag (Arne). Tiden var när vi ställde tillbaka blommorna efter fönsterputsning:

A: Matilda, vi kanske borde vattna blommorna?
M: Men är det inte låtsasblommor då?
A: Öh, jo... det är det ju...
 - efter en lång tystnad av fundersamhet -
A: Fast iförsig, de är ju äkta låtsasgjorda...

Förresten! Min mobil är trasig.. Eller ja, jag kan inte ta emot sms, men jag kan skicka själv, ringa ut och ta emot samtal.. Så som sagt, vill ni något, RING =)

RSS 2.0