Bilder från Earth-Hour

Ni missade väl inte Earth-Hour igårkväll? Det gjorde då sannerligen inte jag och boobie. Vi tände massa ljus och släckte ner hela huset. Det var riktigt mycket måste jag säga och jag blev glad när jag kollade runt i grannskapet, för alla hade gjort desamma.

Såg dessa bilder på aftonbladet.se och tyckte det var riktigt häftigt. Enjoy.








Hårfärgning

Igår under min och boobies myskväll bakade vi kladdkaka, åt tacochips med guacamole och spelade spel! Det var en riktig svullakväll med massa skratt och nya kunskaper. Kvällen avslutades med att spela Familje-geni och Pratmakarna med mamma och Peter.

Vi färgade också hår!


FÖRE


UNDER


EFTER

Kanske inte den största skillnaden, men utväxten försvann i alla fall!

Tjuvlyssnat.se

En tjej och en kille ~18 sitter och äter.
Tjejen: Jag är förresten kär!
Killen: Oj, det gick fort. Tell me the story!
Tjejen: Jag såg på Twilight och nu är jag helt kär i Robert Pattinson…
Killen (uppgivet): Nej, inte du också! Vi män får faktiskt komplex!
Tjejen (drömmande): Han är så sexig, nu vill jag verkligen ha en vampyrkille.
Killen: Jag vet inte en enda tjej som inte har blivit förvrängd av den där jävla vampyrfilmen. Den borde fan förbjudas, den rubbar liksom hela ekosystemet av människor. Det är inte så att vi kommer dö ut av kärnvapenkrig eller växthuseffekten, ni kvinnor kommer vägra ha sex med män bara för att de inte är Robert Pattinson!

Klockren.

Fungerar en enda Samsungtelefon?

Nu är jag less och otroligt besviken på min telefon. För ungefär ett år sedan skrev jag att jag var så överlycklig över att jag fått en mobiltelefon av min mamma och att den var fantastisk, vilket den var.
Man kan säga att det var kärlek vid första ögonkastet, men som alla vet tar alla småförälskelser slut. Mobilen började krångla, jag fick laga den för 2000kr och nu är en trasig igen. Det går inte att skicka sms så det är ingen idé att ni gör det, utan ring då hellre istället.



Förresten! Såg ni mig i Dagbladet idag då? :)

Linus på linjen

Jag och Anna har haft en sjukt rolig dag idag när vi lyssnat på introt till svt:s anslagstavlan. Snacka om nostalgitripp till 90-talet kan jag lova!
Kommer ni ihåg?


Temadag: Framtidsresa

Idag har vi temadag på skolan med inriting framtiden. Vi fick besök av tre stycken som jobbar med skogsindustrin och hur vi kan hjälpa år värld att må bättre, genom att motverka växthuseffekten osv.

Vissa kan tycka att det är tråkigt och att man hört nog om detta, men det var faktiskt väldigt intressant och de gjorde det roligt att lyssna. Jag fick lära mig mycket och blev intresserad. Sedan vann jag och mitt lag faktiskt en tävling också, varav jag var ledaren i den gruppen. Vi skulle komma på något nytt som var användbart, prisvärt och bra för miljön.

Priset var
två planterade träd i Afrika. Mycket bra pris må jag säga! :)



På den andra bilden står det: "Ett stort Tack för er insats! Två nya träd planteras i Afrika, som bevis på vår uppskattning."

GLÖM INTE ATT LÄSA DAGBLADET HELLER. Jag kommer att medverka!

SUPERFINT HALSBAND

Jag har fått ett jätte,jättefint armband av min vän Matilda "Boobie" Olofsson. Det är som ett vänskapsarmband med massa söta berlocker på.
Med tanke på att jag aldrig haft en vänskapssmycke tidigare betyder det jättemycket för mig. Tack så mycket boobie, det är jättefint! =)


Värdelöst

Fan vad jobbigt det är att glida ifrån sina vänner.
Det är så svårt att hålla kontakten med varandra
när det inte på något sätt går. Det är jobbigt att
försöka underhålla något som glider ifrån en.

Jag är i alla fall glad att jag just nu har världens
bästa vänner.

JAG VILL BLI MYNDIG

Jag längtar tills jag fyller 18! Jag längtar tills jag, Boobie och Milla ska ha vårt omtalade 18-årsparty med massa ballonger, partyhattar, tårtor och massa glada miner. Vi ska hyra en stor lokal och bjuda in alla vi känner och dansa hela natten lång medan vi öppnar hundratals presenter var!
Fast då är ju det bara min dröm.


ballonger och partyhattar


Boobie, jag och Milla


Glada sommarminer

dansa hela natten i dimmans land

Ungefär sådär då! :)

Jag vill ha OS...

Tycker det är så jobbigt att OS är vartannat år. Men egentligen borde jag väl vara glad att det ens är det, eftersom vi tidigare bara hade vart fjärde år och inget (!!) vinter OS. Men nästa år, då äre igång igen. Då vet jag en som kommer sitta  klistrad vid tv:n hela dagarna i två veckors tid.
Ljuva tv-liv.


Sommarjobb!

Nu ringde Martin från Finnerödja och bokade intervju, toppen!!! Andra har ju nekat mig eftersom alla har hunnit före så detta kanske är ett ypperligt tillfälle.
Visst, jag har hört att det är slitsamt och skittråkigt och kallt, men jag måste ju ha ett jobb?

Fast.. nu känns det rätt segt att stå och sälja jordgubbar när man egentligen kan få något mycket bättre. Men jag menar, det är inte lätt att hitta något när man inte börjar i tid.
Har du skaffat sommarjobb i år?



Det slog mig helt plötsligt. Tänk om jag inte får jobbet?

Jag vill också kunna något

Min kompis Amanda har nyss kommit på att hon faktiskt är grym på att rita porträtt. Hon satt en dag med en uppgift på designen och märkte hur hon faktiskt kan rita och att hon är bra på det!
Nu, sådär några veckor senare, har hon flera beställningar på djur och bebisar och dylikt och hon får betalt för det! Förstår ni hur avundsjuk jag är?
Jag vill också hitta något jag är jätteduktig på... men jag kommer fan inte på nånting.

Här är några exemplar.



och här är konstnären till vänster



Kontakta henne på bloggen om ni är sugen på ett porträtt.
Hon tar emot beställningar från alla! =)

Tack för allt, boobie


Våren är kommen!

Jag älskar när solen skiner ute! Man får sommarkänslor när asfalten dyker upp och en väldans lust att cykla. Jag börjar 12:40 idag så ligger bara hemma och tar det lugnt innan jag gör en kraftansträngning till badrummet. Känns skönt att det bara är svenska idag och att jag sedan får åka hem.

Ikväll kommer Sunna också! Jag ska försöka dra med henne till ETIC och träna två pass med mig och mamma ikväll. Först Ass n' Legs, sedan Core. Det tycker jag är superskoj!

Hej!

Den rätte för Rosing och blondiner

Sitter och kollarden rätte för Rosing nu tillsammans med mamma och Peter. Jag tycker egentligen att det är värdelöst med den plasttjejen, men jag kan inte sluta titta på det! Gulle Hugo.
Det är som med blondinbellas blogg. Jag vill inte läsa den för hon är en bortskämd stureplanstjej som är född med en guldsked i munnen, men har man väl börjar är det svårt att sluta.

En annan blond skandal tjej som faktiskt har lyckats med att vända sin taskiga rykte till något bra, är Carolina Gynning. Hon har gått från modell till drogmissbrukare till slitz-tjej till big brother till programledare till brunett.




Har blondiner något med skandaler att göra, egentligen?

Helt tom efter kvartsfinalsslutet...

Jag vill inte vara den som skyller på domaren i ett sådant här läge, för tydligen gör alla tikare det. Men banne mig att det ska vara småmarginaler och utvisningar som avgör! Timrå var det bästa laget ända till tredje perioden, när de drabbades av utvisning efter utvisning och kom aldrig igen... förrän på slutet, när det var för sent.

Hade dessutom domare Vinnerborg videogranskat HV:s suddenmål förra matchen hade han insett att det var felaktigt, vilket han klart och tydligt erkände i gårdagens ST. Kanske hade vi varit i semi nu då istället, kanske inte. Det är fel att leva på gamla meriter.

Jag är helt tom, måste jag säga. Trots att jag var helt inställd på förlust kan man inte låta bli att deppa ihop varje gång man läser en rubrik eller lyssnar på sporten på radion. Jag personligen tycker att vi var bättre än HV i spelet i alla matcher, fast mer ineffektiva i målskyttet. Nu tackar jag i alla fall Timrå IK för en fartfylld och spännande säsong och ser fram emot en återkomst efter sommaren.


Foto: Peter Wixström

Kom igen nu Skellefteå! Jag tvivlade aldrig på er, så visa nu att norrlänningar kan!

Problem med kurser...

Måste välja inför mitt individuella val nu, och har 100 poäng kvar. Funderar på att läsa Idrott & Motion, men samtidigt kommer jag läsa både Idrott & Hälsa B samt Specialidrott..
Fast det har ju alltid varit en passion, att träna...

Något jag ser fram emot är Fotografisk bild A, för då får jag äntligen göra något annat än massa kemi och fysik och formler. Kan ni tänka er hur många formler jag har i mitt huvud? Vågar inte ens fundera.

Nu blir det Fysik, sedan Matte, sedan Polisstationen. Måste hämta papper för passet till Turki.
9 veckor och 5 dagar kvar.
Klockan går.


If you're happy and you know it, clap your hands!

Timrå missar semifinalen

Hur jobbigt det ens är att tänka på förlusten i lördags, måste jag säga att Timrå IK kommer att missa semifinalen.. Det finns inte sån stor chans att vi tar HV-pojkarna ikväll i Jönköping, och skulle vi göra det tar jag det som en bonus.

Jag är i alla fall inställd på en förlust ikväll. Med hedern i behåll då förstås.

Känns ändå tungt om det skulle vara den sista matchen för säsongen. Det är inte rättvist eftersom man stått och trippat på tårna så många gånger samtidigt som man är så nervös så man vill spy.
Nej, det är inte rättvist, Timrå måste vinna ikväll helt enkelt!


jag säger det igen, KOM IGEN NU

Kvartsfinal 4 och träning

Äntligen är det träning igen, och hockey! På grund av brist på hockeykväll hos någon satsar jag på träningen ikväll istället, för det är ändå imorgon och på lördag som är de viktiga matcherna.

Jag hoppas Timrå vinner ikväll, för gör de det har de tre chanser på sig att gå vidare till semifinal. Det borde de väl klara av, eller? HV lär vara ett taggat lag ikväll eftersom de måste ta revansch på den tunga förlusten i måndags.

Nu bär det av. Först träning, sedan Matilda. HEJA TIMRÅ.


du är min man

Söndagar borde vara en förlängd lördag

Vem gillar söndagar egentligen? En söndag för mig är en dag där man sover länge för att veckan varit tuff, hinner knappt med något på dan för man orkar inte och man kan inte gå ut på kvällen för det är skola dagen efter. Det är för mig en dag som ska spenderas till att plugga alla möjliga olika ämnen, medan alla andra slappar och tittar på olika filmer.

Visst, de flesta säger att söndagar är en vilodag och då man kan ta igen sig och slappa. Men säg mig någon gång det är "skönt" att bara sitta hemma ensam i den tråkiga, mörka och gråa vintern i Sverige? Har man inte några kompisar omkring sig med mysmys och aktiviteter är det kört, och då kan man klassa söndagar som veckans tråkigaste dag.

Så ja, jag vill ha två lördagar i slutet av veckan.

Pinsamt...

Jag tycker det är otroligt synd att Timrå inte kan sätta pucken i mål, för resultatet ger dem inte rättvisa. Ett lag som kämpar så hårt och får så många lägen borde inte ligga under med 7-0 i en kvartsfinal med 3 minuter kvar att spela. Ett lag som är så effektiva som HV är svåra att stoppa när vi själv ligger på för hårt framåt.

Jag och Milla är sjukt depp nu när vi laddat upp med gosaker och hela faderullan inför ikväll. Därför vill vi dra ut ikväll, så vad är det som händer? Hör av er.


där lekte livet - sommar, goa vänner, födelsedag

Kråka?

Vet ni varför norrmän stoppar bröd i näsan?



För att de ska mata kråkorna!


Nu är det äntligen igång

Det traditionella fredagsfikat är nu finito. Jag och Milla tog oss varsin macka på Charm i stan och snackade lite om dels matchen igår och matchen imorgon. Jobbade dessutom i restaurangen igår, vilket var väldigt spännande. Fick servera mat och dryck i Zäta-logen och träffa nytt folk. Roligt var det!

Nu är det 1-0 i matcher till timrå och jag är jättenervös inför imorgon. Det blir hockeykväll hemma hos mig med snacks, dricka gott sällskap. Plats finns det om du vill komma!
Nu blir det PS2.

Hej!

Timrå mot HV i slutspelet

Nu är vi taggade inför slutspelet, eller hur? Gud vad jag önskar att jag får stå i klacken och skrika mitt lag till seger, istället för att jobba. Men jag ska åka utomlands och behöver pengar, så det är därför.. mina kära vänner får heja åt mig istället.

HV var det ja. Läste i ST att experterna säger att ingen utav topplagen vill möta Timrå i slutspelet, vilket de har rätt i. Timrå är otroligt förutsägbara och kan dyka upp ur sitt skal närsomhelst, vilket då gör dem ostoppbara. Jag tror att för att slå ur HV ur kvarten krävs det vilja, bra försvar och enkelt spel. De är inte omöjliga och det har vi bevisat genom att vinna 3 matcher av fem, och bara förlorat en, under grundsäsongen.

Däremot kan det stå mellan dessa herrar.

 vs.

LÄS OM HELA SLUTSPELET PÅ ICING.BLOGG.SE.

Fight, fight

Idag bestämde jag mig för att ha en pluggdag!
Jag började halv två och titta hut långt jag hann innan jag fastnade i internets värld. 65 minuter tog det innan jag lessnade. Vad är det egentligen med mig och historia? Vi är som plus och minus - repellerar varandra.

Pratade nyss med Emma i alla fall. Ska åka ner och hälsa på om ett par veckor, vilket jag längtar till! Det är så tråkigt att de inte bor här längre. De fick ju flytta ner till Södertälje när Pelle slutade i timrå och började spela i SSK istället. Men snart drar jag ner :)



Träning ikväll! Först Etic med syster sedan jujutsu.
I love it.

RSS 2.0