EN NY VECKA

Jag har verkligen haft ångest inför den här veckan, att jag inte gjort klart det som ska göras och att det är sjukt mycket mer nu i skolan. Massa inlämningar och prov står jag inför nu...usch

Var ut i lördags
också med boobie. Träffade mycket roliga människor och hade väldigt kul. Vi var på allstars i princip hela kvällen. Dansade och surrade. Måste göras om!


från förfesten



Sen blev det inte fler bilder... Kameran glömdes på förfesten, men lika glad var jag för det! Nu blir det mat, plugg och sedan träning!

TRE RAKA

Det är inte sant, Timrå vann ikväll.. igen! Det är tredje raka segern nu och vi klättrar i tabellen, för uppåt ska vi. Skitbra match och skitbra jobbat grabbar!

Ikväll blir det utgång med boobie. Kanske ska vi till memento och charlotte perelli eller allstars, vi får se vart kvällen för oss. Men först förfest inne i stan. Hörs!


NEW MOON

Kom precis hem från en skön biokväll med några girls - Lisa, Helena, Camilla och Bella. Mycket trevligt sällskap och mycket bra film må jag säga. Dock tycker man förstås att allting sker snabbt i filmerna, eftersom böckerna är utförligare, men bra gjort ändå.

Nu ska jag nog försöka sova lite. Efter lite himym och 2,5 män. Natti!


han är ju inte dålig karln!

NYTT TILLSKOTT

Vill börja med att säga grattis mamma på födelsedagen! Kommer på söndag och äter massa tårta och goda kakor. Längtar redan..

Har fått ett nytt tillskott i skohyllan också! Idag kom skorna jag beställde i förrgår, och är mycket nöjd! Oftast blir det att man spänner sig innan man öppnar kartongen och denna gång blev det lyckligt. Kanske lite stora, eftersom dom endast hade strl 37, men det löser sig! :)


DET HÄR ÄR GALET

Jag lovar er alla mina kära hockeyvänner, vad jag önskar att jag hade sett matchen ikväll! Lindbäck har gjort det fantastiskt med att rädda hela FEMTIOTRE (53!!!) räddningar ikväll! Trots att vi bara fick 20 skott på mål satte vi ändå två av dom, och vann med 2-0.

Sånt här blir jag lycklig av. viktigt att vinna på bortaplan mot ett sådant pass starkt lag. Plus att vi klarade av alla PP som HV hade. Jag säger det igen, vad jag önskar att jag hade sett matchen.


Jag antar att du var vår hjälte ikväll

HEMSK DAG

Usch, vaccinet tog hårt på mig. Har knappt sovit 2 timmar inatt för har legat i skyhög feber och varenda muskel i min kropp värkte. Dagen som varit har inte varit lindrigare heller. Har mått illa om vartannat, min rygg har ätit upp mig inifrån och huvudet har dunkat på.

Dock var jag tvungen att gå på skolan idag, för annars hade jag haft mer läxor än såhär. Ska plugga in 3-4 kapitel inför kemiprovet, skriva filmanalys, börja på samhälle hemprovet och skriva träningsdagboken som jag missat 1,5 vecka nu. BLÄ.


kill me

TOBIAS

Jag tror aldrig att man kommer kunna komma över saknaden av en vän man förlorat så tvärt. I princip varje dag stöter man på någonting som påminner om denne och minnen dyker upp. Jag kommer aldrig glömma allt gott Tobias gjort för mig, någonsin. Jag vill fortfarande sträcka ut handen och hoppas på att han tar emot den.

Jag vill att det ska vara som förut, då man kunde se honom och känna honom. Jag gör inte det längre på samma sätt, och det nästan river mig inombords. Trots att det gått över ett år förstår man inte vad som hänt, varför man var dömd att förlora en av sina närmsta vänner.

Vad gjorde jag för fel?

du är fortfarande en del av mina hjärtslag

 

Where did I go wrong? I lost a friend

Somewhere along in the wilderness

And I would have stayed up, with your all night

Had I known, how to save a life..


VACCINET

Jag tog sprutan idag, äntligen! Men blev mäkta irriterad på att aldrig jag fick någon bieffekt! Jag som aldrig blir sjuk hade uppskattat lite feber som gjort att jag legat hemma och mått kasst och bara slappa. Men icke. Fick lite ont i armen sen vare bra med det.

Varit på träning ikväll
också, vilket var kul! Körde igenom några tekniker inför graderingen. Är lite nervös faktiskt.. eller ganska mycket nervös! Men det blir nog bra skulle jag tro.

my crew (minus ellen)


LADY GAGA - PAPARAZZI

Jag tycker Lady Gaga är helt fantastisk, och helst i den här videon när hon sjunger Paparazzi akustiskt.


TRIPPELBOLL

Nu har jag myst ner mig i soffan med massa ljus efter en låång dag med trippelbollen. Mitt lag var otroligt duktig idag och vann alla matcher vi spelade. Fick ihop mycket poäng inför del 2. Jag och Matilda dömde även 5-6 matcher, vilket också gick kanonbra.

Nu ska jag nog plugga lite kemi, eller göra något annat, beroende på hur lång latmasken är idag. Har i alla fall städat ihop lite idag, känns bra!


HELT KLOCKREN

 

Ni måste se den!


DÄR SATT DEN

Efter två raka förluster satte vi äntligen en seger igen! Välbehövlig. Vi slog 08:orna med 4-3 ikväll, och hade vi inte tappat vårt 4-1 överläge hade det varit perfekt. Nu är det kanonbra istället! ;)

Imorgon är det trippelboll, vilket innebär att jag tillsammans med matilda ska döma innebandy för första gången... liite nervöst är det må jag säga. Lär ju få en hel del skit, men vi ska stå på oss och ladda med gröt!


tack för en underbar hockeykväll!

Önska oss lycka till imorgon nu. Både i spelet och i dömningen!

BALLERINA PEPPARKAKA

Har precis kommit hem från träningen! Samma procedur som förra söndagen, dvs spinning 30min och styrke 60min. Känner mig helt mör and I like it!

Och jag måste tipsa om dom här kakorna! Ballerina pepparkaka är supergoda och passar perfekt ihop med chokladen inuti. Jag kan nästan säga att dom är lite beroendeframkallande.. men alla behöver ju inte tycka som jag!


BOOOOOOBIE

Japp, då var det avklarat med mat, godis, kladdkaka, chips, dricka m.m för den här lördagen. Jag och Boobie har även gjort en video som kommer upp på hennes blogg, HÄR, som ni kan kika på :)

Nuu blire annat, hej!



P.S Timrå förlorade igen ikväll. Trots kanonspel i andra föll det. Fy tusan.


KOM IGEN NU TIMRÅ

Viktig match! Igen.. Spelar mot Linköping idag borta. Visserligen vann vi förra matchen mot dem, men alla vi vet ju hur timrå presterar på bortaplan. Dock är det extremt viktigt nu, eftersom vi är jumbo i tabellen. Börja klättra!

Jag hoppas att försvaret
är stabilt nog att vinna ikväll, för enligt mig är det det som brister. Vi gör mål (senast fyra stycken, och innan det tre) som borde räcka till seger, men vi släpper in desto fler.


Styr upp det här nu, kaptenen!

ÄNTLIGEN HELG

Var på min gamla skola idag, METG, och hälsade på :) det var mycket trevligt. Fick äntligen träffa Sunna igen och gamla klasskamrater och gamla lärare. Fantastiskt kul!

Ikväll blir det middag
hos carrå, så ska väl pallra mig dit strax. Sen får vi seeeee vad som händer, tror inte det blir några större drag. Fredagsmys helt enkelt.
Hej


LESS

"When I get sad, I stop being sad and get awesome instead! True story"
- Barney Stinson

Jag älskar SBK

Kom precis hem från en fantastiskt rolig träning! Var med Sundsvalls Budoklubb idag och körde på efter barnen. Tycker alltid det är jätteroligt att vara med dom.. nästan så man vill konvertera! (förlåt tjj) Men det är för att dom kör mer som jag vill, dvs; varierat, kast, fighting, tekniker, randori m.fl.

Ska i alla fall visa grejerna
jag fick ifrån syrran och mamma från Ullared. Allt var superfint och tack åter igen!


supersnygga vinterstövlar


ascool väst

Plus en kofta utan ärmar, som jag inte lyckas lägga upp för blogg.se är inte okej :) Men nu är jag nöjd och glad i alla fall! Längtar till snön...


STRESS-ONSDAG

Jag hatar onsdagar. Eller ja, ogillar starkt i alla fall. Är klar på skolan vid ungefär halv fem, och sen ska jag hem och laga mat, äta mat, packa väska, gå till pappa och hämta bil, sen in på ETIC och ha barnen innan jag har egen träning. Hemma vid halv 10. Mys.

Så nu blir det full fart med ju-jutsun
.


boobieboobieboobie

Jag känner mig verkligen som en 14-åring nu.. men.. JAAAAAAAAAAAAAAA!!!

SALLY

Var hos mamma idag med Johanna och hälsade på. Fick även hälsa på nytillskottet Sally! En otroligt mysig katt som inte alls är rädd av sig.


Sally sötnos


det här fick jag verkligen sota för senare

Och hockeyn vill jag inte ens tala om. Tycker det är fruktansvärt att vi ska åter igen tappa ett 2-0 överläge. Nu ska jag kika på How I Met Your Mother och sen sovaaaaa. Godnatt.

(P.S: GRATTIS AMANDA TILL KÖRKORTET!)

Trötter

Det här är jag

 

Jag förstår inte.. Varje dag nuförtiden är jag himla trött och seg. Koncentrationen är inte på topp och alla morgnar känns bara allmänt jobbiga. För vissa är det väl ingen nyhet, men jag är ju morgonpigg och jag är en glad person. Ge mig lite snö så blir jag lycklig!

 

Idag ska jag och syster hem till mamma och peter och kolla på kissen! Dom hämtade henne igår och hon är en otroligt vacker katt (jag som egentligen är hundmänniska). Visar bild på henne sen, om hon är villig att ställa upp.

 


Livet är ingen fest

Skönaste känslan i hela världen måste väl vara när det släpper? Vad som helst då, menar jag. Har man gått och burit på något ett tag brukar man bli den lyckligaste människan i världen när det går över, och lite där är jag nu :)

här var också en lycklig tid

 

GODNATT


Toleransdag!


Julia och Jennifer

Idag på skolan har vi treor
haft toleransdag för ettorna. Det innebar att vi skulle prata om tolerans och göra olika övningar. Anton, min partner i det hela, tyckte det hela gick strålande medan jag tyckte det gick sådär. På slutet var det lite för långdraget tyckte ja... i alla fall om jag vore en av ettorna!

Har precis varit hos mamma
och peter på middag också. Dock blev det inte så mycket middag för jag fick extrema magsmärtor. Kunde inte göra annat än att vrida och vända på mig. Usch, det är ett av de värsta sakerna som finns!

P.S; otroligt snygga, gröna, vän-tshirtar eller hur?



Vem kan slå Filip och Fredrik

Då var man färdigtränad och snart färdigäten för dagen. Det är alltid supergott att äta något efter man tränat så nu blire kvällsfika! =) Har kört hårt på ETIC idag med 30min spinning och 60min musclepower.

Nu blir det Vem kan slå Filip och Fredrik? där Annie Eriksson är med ikväll. Kommer bli så kuul att se! Dom är ju lite revanschsugna nu sen sist har jag hört...




Inte okej längre

Nu är dom snart på väg hem. Det känns fortfarande jobbigt att inte fått vara en del av minisemestern som min mamma och syster med respektive åkt på. Jag hade verkligen sett fram emot en helg där vi får vara tillsammans allihopa, eftersom vi inte träffas mycket nu när jag flyttat.

Nu är det ändå tydligen
mitt fel att jag inte kan åka med, så det är väl bara att acceptera. Dock känns det inte som att det kommer bli nån fler sån här rolig resa... därför åker jag och Boobie på en weekend i stockholm efter jul. Tack gode gud för min bästa vän!

Hur får man krukväxter att leva?

Jag förstår inte vad jag gör för fel.. Ena mitt träd och min spanska peppar som jag fick i inflyttningspresent håller på att dö. VARFÖR? Jag gör ju som man ska. Eller det jag gör är att jag vattnar när det börjar bli torrt och låter dem stå där det är ljusare.

Jag blir så ledsen i hjärtat
när jag ser hur dom bara faller ihop.. kan det vara för kallt vid fönstret för pepparn? Är trädet bara inne i en period?



Visst syns det inte lika bra på bilderna.. Men när man går närmre ser man hur dåligt dom mår.

Skönt med vinst!

 

YES! Ikväll blev det vinst mot Färjestad, och må jag säga, en mycket välförtjänt sådan. Vi tågade på ända in i slutet och trots att vi kunnat vinna med mer gav ändå resultatet tre poäng. 2-1

Jag trodde inte det låg i Färjestads natur att förlora mot ett bottenlag..men vad vet jag?


Nu blir det lite kvällsfika innan det är läggdags. Ska upp och fota Anton imorgon till min slutuppgift i fotografisk bild. Sen får vi se vad dagen har att erbjuda. Godkväll!

 


Tjejmiddag och SMK

Igår hade jag som sagt tjejmiddag och det var jättegod mat och bra sällskap! Vi åt pasta carbonara och ost&kex som efterrätt. Mums! Senare mot kvällen gick vi till Friday I'm In Love på Stadshuset och kikade på Slagsmålsklubben. Fullt ös.

gott med maat

 

caerran

 

party

 




Förresten.. Boobie söker sina mjukisbyxor. Dom är svarta med teamsportia-märke på och i fickan ligger en vit klocka.

Soundgarden - Black Hole Sun


Egen lägenhet!

Jag tänkte ta och visa min lägenhet. Min egna lägenhet! Jag har ju efter all uppståndelse med körkort och födelsedag flyttat hemifrån också. Tänk vad tiden bara rusar förbi och vad stor man blev helt plötsligt..haha,eller.

Ett superstort tack
till alla som hjälpt mig under flytten! Både med flytten, inredning, möbler, sakliga ting och inflyttningspresenter. Särskilt tack till:
Mamma och Peter
Pappa och Anette
Matilda, Isabelle, NV3







Nu ska jag göra klart det sista av städningen innan Sunna kommer. Senare dyker Boobie, Milla och Carrå upp på en tjejmiddag. Visar bilder från den sen!


Hockeykväll!

YES, jag är igång igen!

Kvällen blir lugn, eftersom Timrå spelar borta mot Brynäs ikväll kommer jag sitta bänkad framför boobies platt-tv. Hoppas verkligen på att det går bättre för dom idag än vad det gjort för mig. Har varit helt off hela dagen.. hoppas det lägger sig inför imorgon :)

Jag längtar tills imorgon, till den 28e, till lovet, till jul, till stockholm, till nyår...sen är jag nöjd.
Hörs senarÈ.


RSS 2.0