VÄLKOMMEN HELG

Yes, nu äre helg. Ska göra en massa saker!! Kika lite på stan med Sunna imorgon och ha kul kväll, sen jobba lördag&söndag och maskinen på lördag. KINGEN
Bjuder på en oldie och en vacker sådan!
söt.

NY DESIGN

Någon som kan/har lust att göra en ny bloggdesign åt mig?

Kan nämligen nada :)

EMELIE FIXAR

INTE OKEJ

Vad jobbigt det är nu. Det är skönt när man är med folk som får en att mår bra och att man inte påminns gång på gång hur dåligt man mår. Känns...sådär just nu må jag säga. Jag tappar det som betyder något och inte fan får jag igen det.
Kanske är jag för kräsen, kanske inte. Det gäller väl bara att hålla god min och glädjas åt det positiva. Men hur lätt är deee.
Är hos carrå nu iaf. Det är bra. Ska snart åka inåt mot stan och byta hennes piercing.
Längtar till helgen också när jag och Sunna ska ha en helhelg tillsammans. Äntligen!
Jaja. Så kan det vara.

SVERIGE SKINER

Det är så kul att vakna upp och veta att det faktiskt kommer bli en bra dag! Curlingen vann dom och hockeyn vann dom. Heja Sverige!

Sitter på skolan nu och har en jäkla tristess. Är klar med det jag skulle göra och det är över en timme tills jag börjar..blä. Igår var jag i alla fall hos Carrå. Vi åt kinamat och mös på till OS, riktigt nice.

Ikväll är det semi för damerna och sprintstafetten.


Favorit i repris?


JAG VILL HA SOMMAR

Tänka sig, att jag längtar till sommaren.
Jag är ju en vintermänniska egentligen, eller har varit, men nu känner jag ett stort sug efter sol, strand, glass, uteservering, kall öl och god mat. Men det känns långt borta.

Tror jag kommer uppskatta sommaren mer nu när jag slutat äta medicinen och allt börjar läka. Var rädd för solljus förut och ville leva i ett ständigt mörker så ingen såg allt, men jag tror det kommer ändras nu.


såja


å sådärja

Nu ska jag fortsätta stirra ut i snöstormen.
hej

GÖR EN EGEN LÄKEROL

Satt nyss och kikade lite och kom fram till en superrolig tävling! Jag har gjort min sommarfavorit och tävlar om 100.000kr!!! Det är toppen. Du kan själv göra det här:
www.hundratusen.nu/mix/dKUE
www.hundratusen.nu/mix/dKUE
www.hundratusen.nu/mix/dKUE
www.hundratusen.nu/mix/dKUE
www.hundratusen.nu/mix/dKUE



HELG FIFAN

Nu äre fredag och nu äre helg.
Fast tekniskt sett hade jag helg redan igår, eftersom jag är lediggg.ggggg.
Har vart på bischta och köpit mig en prelle åt pappa. Grattis till honom imorgon! Hoppas han blir lycklig över min present. Henrik sa att han skulle bli det iaf!

Tonight kommer boobie. Vi ska kika på OS, men får se om vi gör det här eller hos en friend. Ska i alla fall berätta för henne en grej.. som gör mig lycklig.. men ändå väldigt deprimerad. Men lycklig i mina drömmar :))))



Sally säger hej

MIN FAVORIT

 

Caroline Sjögren, vilken stjärna. Hon är helt fantastisk på den här egna cover-versionen av Closer, men tycker personligen att den inte gör henne helt rättvisa. Hon kan så betydligt mycket mer, och eftersom ni kommer gilla det här tänk er då annars!

 

Krya på dig gumman.


GRATTIS, ANJA

Måste verkligen hylla den här tjejen..
Eller? Har aldrig tyckt att Anja är den största tjejen eller någon man kan förlita sig på eller ha som guld-kandidat. Hon ligger aldrig jämnt och känns osäker, tycker jag, och trots att hon vunnit några tävlingar kan jag ändå inte förstå mig på henne.

Men kraschen hon gjorde såg hemsk ut. Man trodde det skulle bli värre än vad det var, även fast det "bara" var vaden som fick stryk. Alla säger att hon är så stark som fortsatte, men tar man brons bland massa guld-favoriter kan det inte ha varit så illa ändå. Hon är ingen guldfavorit för mig, men visst var det kul med brons!


Och så gillar jag kexchokladen bättre,
eller hur?

THE WIND HAS CHANGED

Usch vad segt det har varit på sista tiden.
Har faktiskt kommit fram till massa bra grejer! Bland annat har jag fått några timmar på glitter, har tagit en "halv-paus" med ju-jutsun ett tag. I alla fall tills morbror Jan kommer igång! Och har blivit friskare från min förkylning/allergi.

Sitter på samhällen nu....oouuää. Det går segt.
Trodde jag skulle bli helt utan studentresa också efter många om och men,
men icke de! :)

Saknar killen min också, faktiskt! Lägger in bild på honom senare.

HEJ


I'm coming tillbakaaa

A MUST-SEE

KLOCKRENT

http://www.aftonbladet.se/webbtv/sport/viasat/article6544809.ab


BILKROCK

Usch, vad hemskt det var.
Igår var jag för första gången med en bilkrock tillsammans med min mamma och syster. Det var en idiot som körde 190 i en korsning och trodde han skulle klara av att stanna, vilket han tydligen inte gjorde. Rakt ut i vår körfil och pang sa det...

Det blev inga allvarliga personskador, tack och lov. Bara min nacke som fick sig en törn, varav det gått nedåt ryggen nu med. Ska nog åka in om ett par dagar om det inte blir bättre, men det blir det nog :)





JOBB

Ja, då var det klart. Jag fick jobbet på Glitter! Är superglad över det.. helgen jag jobbat där har varit jättekul och det ska bli spännande och se vad det mer kan erbjuda. Sen börjar det lägga sig lite med balen också, då jag vet nu vad jag vill ha för klänning och lite andra saker som ordnat sig ;)

Sitter och lyssnar på den här gamm-låten. Asbra!


RSS 2.0