MOSTER

FÖRRESTEN, Malin ligger inne på BB nu och ska snart föda. Dvs, jag kommer snart bli halvmoster. Världens bästa halvmoster ska jag bli!

NYÅR VAFAN

Först och främst vill jag bara påpeka hur jag fortfarande sitter i chock efter ett fantastiskt uppträdande häromdagen. Jag förstår inte hur folk fortfarande kan bete sig som 12 år.. eller vänta, låt mig ta om det där, jag förstår inte hur 20-åriga tjejer fortfarande kan bete sig som 12åringar.

Men till alla er som varit med om folk som lever på att klanka ner andra - skit i dem, de får ändå ingenting vettigt ur sig :)



Annars, GOTT NYTT ÅR. Snart blir det middag och fixning inför partyparty.

AKUPRESSUR - OKEJ

Jag gillar min spikmatta. Den...:
  • Minskar värk i rygg, nacke, axlar, höfter, leder
  • Förbättrar blodcirkulationen
  • Ökar min energinivå
  • Ger en djup känsla av avslappning
  • Minskar muskelspänningar
  • Höjer mina endorfin-hormoner
  • Ökar min kropps syresättning
  • Förbättrar min sömn
  • Höjer förbränningen
  • Förbättrar min mentala hälsa


efter tjugo minuter på 6000 spikar.

LANDAD OCH KLAR

YES, vi har haft det askalas i el stockholmo. I alla fall enligt min egen mening. Vi har varit ut på två olika krogar, ätit mat, shoppat med carola, ätit mat, softat på hotellet, ätit asgod frukost och mat. Tror det summerar allt.

Men det får icke glömmas att vi träffat riktigt sköna människor också. Emil, Hampus och Emma gjorde vår första kväll medan de släppte oss andra kvällen... Men visst gick det fint.

Bilder kommer HÄR, och desto fler finns på fejjan.











Orkar inge mer.
Snart äre JVM.
HEJ.

STOCKHOLMSRESA

Bara så ni vet lever vi! Resan har gått toppenbra hit till stockholm och vi hade riktigt skoj igår med Widén's och andra vänner. Har dessutom upptäckt att stockholmare gillar norrlänningar..
Var på ett fantastiskt italienskt ställe och åt middag (bästa pasta carbonaran!) och var sedan ut på ett ställe mitt i centrum.

Idag blir det shopping om vi tar oss upp i rättan tid. Ligger just nu och bara gör ingenting. Det är fett med 5-stjärnigt! Frukosten var inte den värsta jag ätit i alla fall.

HEJ


JUL. ELLER VAR DET PÅSK?

Imorgon är det julafton, AND I'M SO EXCITED!!!
eller inte.
Vart är all julkänsla? Hela november och december har ju försvunnit. Tyckte jag var redo för allt ståhej i början av månaden, och att jag kände att det strax var jul, men så känner jag fortfarande!

Men det gäller väl bara att man flyter med. Snart är det väl påsk, kanske borde förbereda sig redan nu så man ska hinna få känslan?


det här är min "jag hänger inte med"-min

RIP



VILA I FRID
BRITTANY MURPHY

PEPPARKAKSBAK

Japp, då var det avklarat! Den omtalade pepparkaksbakningen är nu över efter mycket degätande och brända figurer. Vi blev tre tjejer, jag Sunna och Boobie.

Vi har dessutom rimmat.. Lägger nog ut de bästa sen så får ni gissa på vad det är!







Och tusan att vi aldrig kan vinna mot Finland då sen OS 2006!


...

OCH FÖRRESTEN!!! nu har jag tejp

VILKEN ÄNGEL MAN ÄR

Som Jennifer sa: kvällen blev inte alls tråkig igår! Hängde med mina gamla klasskamrater ut på stads där Lorentz & M.Sakarias spelade. Det blev ett jäkla ös på slutet! Hade riktigt skoj till och från.

Har dessutom gjort en god gärning idag! Promenerade bort till grannhuset för att lämna tillbaka en plånbok jag hittade igår på stan. Vad är oddsen att man hittar en plånbok i Sundsvall som tillhör sin granne i sörberge? Hur många bor här liksom..

Men här kommer några bilder från kvällen iallafall!


sunnaaaapruppen


haha, chip-leken!


boysboysboys


chip igen (inte visa tänderna)


jännfääär

TACK FÖR EN BRA KVÄLL!

ENSAM MÄNNISKA.NU

Vilken otroligt tråkig fredag det varit, förutom skolan för där har jag oftast aldrig tråkigt. Tror knappast kvällen kommer bli mer stimulerande, har inga planer alls. Har inte ens en tejp så jag kan slå in julklapparna...

Tror inte så mycket händer ikväll, men det hade varit skoj att hitta på något i alla fall. Får väl se vad som sker.

VILKEN HÄRLIG DAG

Fick besök idag av de finska pöjkarna från Vasa. För att göra lång historia kort, träffade jag och kicki dem under mittnorden för 3,5 år sedan (sjukt längesen!). Det uppstod relationer och vi klickade riktigt bra ihop vi fyra. Har haft kontakt sedan dess till och från och idag hälsade de på.

Det var rätt
nervöst i början, men gick kanonbra som sist vi träffades (2,5 år sedan). Gick lite på birsta, fikade och bowlade i slutet. Jag kom tvåa, för att nämnas. Dock var det lite tungt att säga hejdå, som de två senaste gångerna. Men det blir en tripp till Vasa nästa sommar, eller vad säger du kicki?


Kicki och marcus


wilhelm


haha, skönaste bilden på marcus


marcus och lilltulda


gopojkarna


Bläääääää för avstånd

JULBAK

Det är inte kul att ha rinnande ögon och snorig näsa.. man borde inte umgås med pälsdjur när man är allergisk, men vad gör man?

Men nu har jag precis kommit hem från mamma där vi har julbakat! Massa godis gjorde vi och drack glögg. Supermysigt! Ska försöka ta tag i biologin nu också.. får panik över provet. Blä!


mintkyssar (plus chokladen förstås)


syster jobbar på med kolan


mozartkulor

Plus knäck och rischoklad. Smakade förstås allting, och det blev prima! Nu kommer jag nog sova gott ska ni se.
Jag älskar julen
Jag älskar snön
NATTI

ÄNTLIGEN ÄR MAN MÄNNISKA IGEN

Hur snygg är jag som behöver två datorer för att göra ett arbete? Och hur snygg är jag som hellre väljer att lägga upp smickrande bilder istället för att göra klart det som ska göra..
Inte så snygg om jag får säga det själv.

Är i alla fall
normal nu igen. Var helt död hela dagen igår efter luciavakan. Vaknade aldrig till riktigt. Livsfarligt att köra bil då, men kände att jag var tvungen att komma ut lite. Nu blire psykologi!


två datoreerrrr


en matilda

PLUGG! NU!

JULAVSLUTNING

Just nu älskar jag min lägenhet. Har städat undan, tänt alla lyktor jag har och sitter och lyssnar på bohemian rhapsody med queen. Snart kommer grappsen också och hälsar på innan vi drar in på luciavakan på SF.

Har även
haft julavslutning med alla medlemmar i Timrå Ju-Jutsuklubb på badhuset idag. Det var rätt kul att bada med alla pigga barn.. förstår inte hur man kan ha så mycket energi som barn, men har väl ändå varit där själv.


syskonen jokioja


älskade emelie!

INNEBANDYDÖMNING

Idag har jag och Robin varit och dömt en cup i innebandy i timrå. Det gick riktigt bra och var hur kul som helst. Tror det här är min grej lite faktiskt :)

Börjar fundera på vad jag ska göra resten av dagen innan det blir idolkväll hos boobie. Lär nog fika lite, plugga lite (ytterst ingenting) och kolla på greveholm. Vet inte ens vem jag hejar på ikväll...

Men vi fick i alla fall lite grejer för att vi ställde upp och dömde. Kanonkul!


chokladtomte (som Robin förstörde.....), biobiljett och fleecetröja

INFLYTTNINGSPRESENT

Äntligen har min faster och lillkusin varit på besök i min lägenhet! Blev glatt överraskad av alla presenter jag fick!! Tusen tack.

Kom nyss hem från hockey i fagga... inte lika kul kanske. Ledde med 3-0 och tappade åter igen alltihop när spelet bara dog i andra perioden. Vet inte ens om jag är glad för en förlängningspoäng.


tillbringare, en rulle, disktrasa, konservöppnare och glögg


bild på sötkajsa, "svabba rent" och Självkänsla nu!

Någon som läst boken Mia Törnblom skrivit om självkänsla? Hoppas den är bra.. Lär nog kika igenom den snarast.

Nu blir det greveholm (tack annso!) sen bädden. Natti :)

HISS OCH DISS

Idag är en sådär dag.. har några saker jag vill ta upp!

Diss: Den extrema smärtan jag har i hela min kropp efter gårdagen. Det är inte ens en skön värk! Trots att skridskoåkningen hjälpte lite tidigare i morse kom allt tillbaka när jag blev kall...

Hiss: Glada människor! Jag älskar att komma på morgonen till skolan och bli glad av de jag träffar. Måste helst nämna en person - Amanda Thörnlund. Hon missar aldrig nånting som händer i ens liv och man blir alltid glad av henne! Mikket braaa





Sen kan omogna och fjantiga människor helst hålla sig för sig själva :)
Ingen tycker om er ändå

 


GRADERING

Jippie, jag är numera blå! :D Graderingen gick bra, var helt slut dock.. kunde inte ge 100% men klarade det iaf, vilket betyder att jag gjorde någonting rätt.

Ska bli kul att få träna mer fighting nu efter jul. Och det ska bli kul att få träna på brunt nu.. det är ändå steget innan svart!









Det var allt för mig. Glad att jag är vid liv.. riktigt tuff gradering.
Godnatt!



VÄDRET ÄR DEPRIMERANDE



Det är väl ändå riktigt deprimerande?
13e december och inget ihållande vitt täcke på marken. Jag hoppas kylan håller i sig efter måndag så vi norrlänningar får oss lite snö!

JULKLAPPAR

Det är så mycket med julen nu! Julbaket kommer alldeles strax, närmare sagt på måndag, och julklappsinhandlingen har börjat! Är redan klar med fem av nio julklappar!


min julklappshörna


going new

Nuuu ska jag snart sova, sedan vänta på adventskalendern imorgon. Det är jäkligt spännande nu!
Superhjältejul
Superhjältejul
Superhjältejul
Visst klingar det fint? Visst lockar det? Säg det med inlevelse fåru se själv.

Helt plötsligt började jag tänka på BG:s SuperBingoLotto. HAHA.

ANDRA ADVENT




Nu kan jag säga er mina vänner att det är endast 2 veckor och 5 dagar kvar till julafton! Jag är verkligen som ett barn och skiner upp som en sol lika snabbt någon nämner jul. Det är bara så mysigt med alla traditioner - maten, julgodiset, uppesittarkvällen, julklappar, spel och julmusik.

Jag har varit ett nervvrak hela dagen. Ingenting kan stå rätt till hos människor som bestämmer sig för att misshandla andra. Tacka gudarna att du mår okej, Emil.

...

Jag tänker på dig Emil.
Jävla idioter.

TRÄNING

Gårdagen var fartfylld. Skola först, sen träning med jennie och sen blev det idol-mys med pizza. Sedan mitt uppe i allt bestämde vi oss för att dra in på lyset (ångrar det idag, dock) och träffade lite folk. Slutade med att det blev jag, marcus och Carrå.

Nu ska jag iväg på bältesträning i Sundsvall och finslipa tekniker, har ju ändå gradering på onsdag!! Är lite spänd inför det. Skönt att jag har stöd på "läktarn" i alla fall.


innan senaste graderingen


och två svettiga timmar senare var man stolt grönbältare

JULKALENDER



Är det bara jag som tycker årets julkalender är jättemysig? Kanske har mitt barnasinne kvar lite för mycket.. Visst, det är verkligen inte i klass med Sunes Jul eller Mysteriet på Greveholm, men jag tycker det är helt okej!

Kemiprovet gick bra idag, Timrå vann, första julklappen är köpt, hela resan bokad till sthlm (200kr tur&retur!), Malins bebis i magen mår bra, jag mår bra och det känns äntligen som att allt kommer lösa sig! Vilken härlig dag.

DÖD I OPERATION

Är det hit världen kommer att komma? Att man opererar sig till samhällets normer, för att sedan kollapsa i komplikationer som händer så lätt?
Jag blir så trött på det här. Det är bröstförstoringar, näsoperationer, ansiktslyftningar, fettsugningar och allt möjligt för att forma sig själv till den man inte är.

Solange Magnano skulle göra sin rumpa fast, och dog av komplikationerna. Ni kan läsa hela artikeln här; http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6216694.ab


Vila i frid då, eller nåt
Foto: EPA SCANPIX

LIVET ÄR INGEN FEST..

.. och jag vettefan vem som tror på det!

Ikväll är det håkki, Timrå-Brynäs, måstematch igen! Sitter på skolan nu och har precis tryckt i mig macka, äpple och glass. Perfekt middag när man inte är hemma. Orkade inte riktigt gå hem innan jag börjar jobba, vilket jag gör om en timme.

Har pluggat lite nu men funderar på att sova en stund. Somna ifrån all stress lite och försöka bli något pigg inför jåpet. HEJ


Saknar min sneis lite..

P.S: ni är sveriges sämsta människor på att kommentera!!

RSS 2.0