CAROLINE SJÖGREN



En fantastisk cover på Hey ya av carrå. Ni har väl lyssnat på hennes closer hoppas ja?? Annars har ni den HÄR. Men ni borde nog sänka ljudet lite, för det sprakar av mobilinspelningen.

(MAMMA, speciellt du ska lyssna på båda!)

EN MASSA PLANER

Från att ha varit helt ledig i flera veckors tid fick jag en stor press på mig.
Så mycket som ska hinnas under denna vecka:
skola, jobba, en dejt, valborg, champagnefrukost, kick-off, husfest, fota...

Visserligen är det bara massa roliga saker, men man vill gärna kunna slappna av lite. Hoppas det flyter på bra och att det blir kul nå jävulst. Nu ska jag iväg och ta in pollarna sen blire barnen och egen träning. Hörs!


min normala vän

EVERY ROSE HAS ITS THORN

Just nu känner jag såhär, IIIIIIHHHHHH
Men känner jag mig själv kommer det gå över strax.


Vad gör man nudå. Kanske borde gå och lägga mig, kanske inte. Sitter och funderar på en grej som hände på birsta idag.. småfjortisar som gör narr av äldre människor som är rörelsehindrad eller någon annan sjukdom. Varför?? Vad är det som är så roligt? Det är i dessa fall man önskar att dom blir hundra gånger värre i ålderdomen. Det är ju ändå våra morföräldrar och farföräldrar de skrattar åt och härmar.

BLÄ.

TURKI TURKI

merhabaaa
är så pepp till turkiet nu så det inte är klokt!
har ju inte känt något speciellt alls förrän idag,
när jag satt på min balkong,
lyssnade på fest-musik
och stekte i solen.
PARTY.




underbart

Idag ska jag jobba på Glitter mellan 13.30 och 17.00. Kom och handla av mig och therese!!
Sen blire shopping med car.
hej

CYKLING

Då var det bestämt!
Vinner djurgården SM-guld ska jag och milla cykla från haparandra till ystad.. eller hur det nu var. Wish us good luck.

Imorgon är det nationella,
@%*£# på det.

STOLT MAMA

Åååh, mina barn hade gradering idag till orange mon, och jag kunde inte vara mer stolt. De är så duktiga och alla klarade sig! :)) Knäppte massa bilder, men hade glömt blixten så vissa är suddiga som bara den, men de är braaaaaaa.








(dock hann vissa gå)

P.S.
Är väldigt sjuk och på väldigt dåligt humör.
Folk tror dom kan behandla andra precis hur de vill.
Idioter. Att dom inte fattar vad dom egentligen HAR

FÄZT

Vilken impuls-utgång igår igen. Med carråå, igen. Det blev i alla fall rätt kul på slutet och idag ska vi grilla :)
Höm... känner mig en aning panikaktig inför hösten också. Vet icke vad jag vill.
Men det löser sig, har jag hört.
Less jag ärr.
Bläckfisken, TÖH

RIP

VILA I FRID NISSE
jag tänker på dig, er

SIBYLLA-HÄNG

Jag fattar inte hur småfjortisar tycker att det är kul att hänga utanför sibylla en vanlig vardagskväll? Vad gör man liksom.. Okej, jag kan inte påstå att jag själv aldrig gjort det, men det är fortfarande fjantigt. Massa dunka-dunka och 13åringar som röker. Nej tack!

Jag har lovat mig själv att inte fastna i vampyr-träsket, aswell.
Men när man väl börjat.. Twilight införde ju denna besatthet hos "småflickor" och vidare har det gått i böcker, serier osv. Jag däremot har bara tyckt om just den serien, och ingenting annat som t.ex. true blood. Men nu har jag hittat det; Vampire diaries. Det kan vara lite brutalt, men ack så bra! :)


SOLEN ÄR HÄR

Äntligen har vi blivit välsignade med lite sol och värme. Önskar jag kunde sitta ute hela dagarna och bara sola med bra böcker, tidningar, chips, nya bikinin och iskallt vatten. Men riktigt så varmt är det inte än.. Dessutom har jag en skola att sköta!

Ikväll blir det träning, äntligen! Har längtat faktiskt.. hoppas det kommer mycket folk man kan surra med. Dessutom planerar vi in en gradering för barnen nästa vecka. Är helt säker på att jag kommer vara mycket mer nervös än dom! Det är ju mina barn liksom.. småisarna!


Älskar ringen vi fått in på Glitter
Om den ändå vore min!

SUNNY SUNDAY

Åååh vad härligt det är med sol och värme! Önskar jag kunde fläka ut mig och min blekfeta kropp några timmar, men det går ju icke. Nytta före nöje, har jag lärt mig.

Är väldigt sugen på en glass också. En magnum classic, mm! Fast, borde väl låta bli egentligen. Jag ska låta bli. Balen, studenten och turki är snart här. Fast känner jag mig själv rätt kommer jag ligga och frossa ikväll i chips eller något bara för att "det är sista dan på lovet".


här var man brun och vältränad
två år sedan..heaven

LUGNA SJÄLEN

Måste berätta en sak.. vet inte varför men tycker Jenny är helt fascinerande i själva scenariot.

Det börjar med att jag tappar min mobil i skolan, på golvet. Den "gick sönder" så batteriet och allt for ut i en enda stor hög. Jag får paniken!
M: "Faaaan den är ju inte försäkrad.. åå hoppas den startar"
J: "Näe men så lätt går det ju inte"
M: "Vad menar du?"
J: "Ja men vill Gud jävlas tror jag fan inte att han skulle göra på det sättet"

DAGEN-EFTER

Hallåjjaaaa
de blev en impuls-utgång igår med car. Vi funderade på att åka in till stan och chilla med en öl eller något, vilket vi gjorde. Riktigt trevligt må jag säga =) En symbolisk pojkvän fick jag för kvällen också.. vem och varför säger jag inte ;) hihiih närå

Ska till boobie älskling ikväll också, gud vad härligt att bara ta det lugnt med några påsar chips och snacka skit hela kvällen. Det behövs just nu.. ventilera lite.

Fantastiskt vacker låt

Blir nästan tårögd

(en låt från filmen Flickan från ovan)


FLICKAN FRÅN OVAN = DÅLIG

Då var det fredag, och helg.. Även fast det har varit som helg i en vecka nu.
Var ut till mamma igår med Sunna så hon fick hälsa på våra små. Tror hon tyckte det var mysigt :> Efteråt i alla fall var vi på bio och då hänkade carrå.
Filmen sög.
Flickan från ovan.
1/5


Oke myser


Min prins

Nu blir det strax jobb på Glitter
Ha en treeevlig dag.

GLÖMDE EN SAK..

Justja, glömde en sak: Sally säger hej!



Hon mördar mig om jag skulle glömma det.
Eller inte mördar, kanske klöser lite lätt.
Med ett mjau.

NY DAG

Idag vaknade jag som ett spjut ur sängen! (sov inte hemma) Kom på att jag hade så mycket att göra, men sen när jag kom hem blev det tomt hjärnan. What to do, liksom?

Ska i alla fall iväg och rida med min syster. Ska bli riktigt skönt att få komma bort en stund, för det är precis det man gör - kommer bort. Men måste först ta och visa en riktigt stilig karl. Den som gissar rätt på person vinner ett pris, för det här är banne mig omöjligt haha!


sexy mamaaaa

WHAT TO WISH FOR

Hejsanhoppsan,
känner mig inte alls bra idag så därför blir det ingenting skrivet.

Men jag har en fråga;
vad borde man önska sig från ett annat land? vänner till familjen som bor i hong kong kommer till sverige denna sommar och frun frågade mig vad jag vill ha...

vad önskar man sig från kina, liksom?

PÅSKKKK

Hallåjaaa
hade väldigt roligt i torsdags på springbreak. Träffade massa goa människor och folk man inte träffat på länge :) Dessutom var våra affischer uppsatta vid dansgolvet, hoppas ingen missade dom ;)

Idag blir det påskmiddag hos mama med syster och allas respektive förutom mig.. det eviga singellivet. Så nu ska jag väl gå och duscha eller nåt.

GLAD PÅSK


från torsdagen

SPRINGBREAK

Ikväll gäller det mina vänner! Ikväll är det springbreak, som jag har längtat. Ska först vänta på bussen innan jag börjar jobba (jobbar mellan 14 och 20) sen blire förfest hos amandas syster i stan. Kommer bli fett! Hoppas det blir mycket folk, hihi

Har för övrigt för ont i min rygg idag. För ont menas med att jag inte kan göra annat än att sitta och stå. Fick en riktigt genomgående massage av min idrottslärare men det tycks inte hjälpa ännu, den skiten.


FEST

RSS 2.0