Kändis på Checkers

Eftersom jag nyss fyllt 18, och nyss haft en artikel dagbladet, är jag nu med på Checkers hemsida! Det var lite roligt, faktiskt. De sa att de var stolt över mig, men mest handlade det nog om reklam ;)


Såhär ser det ut i alla fall! (bilden är en länk, och det går att gå vidare till artikeln via länkar)



Körtkort och myndig

Guuuuuuud vad tiden går! Är redan myndig OCH har skaffat körkort. Mitt liv bara svischar förbi. Har totalt glömt bloggen under de här dagarna, men nu vet ni vad jag pysslat med iaf!

Hade en underbar födelsedag med familj, pojkvän och vänner. Fick superbra presenter och kunde inte vara mer nöjd. Ikväll blir det fetfesten på bergeforsparken, som snackat, och jag hoppas alla får kul och att det blir bra :)

Nu ska jag fortsätta jobba på ETIC. Hörs sen!


YES!!


BOOBIE 18 ÅR

Idag fyller min själsfrände och bästa vän Matilda Olofsson 18 år. Detta ska firas med 18 bilder på just denna bryd.




Okej, det blev inte 18 bilder, men det går så himla segt..grattis i alla fall!

Jag är nervös!

En heldag med Checkers blev det idag. Började med halkbana imorse mellan 7 och 12, senare riskettan mellan 2 och 5. Nu sitter jag hemma och pluggar teori inför imorgon, då jag har provet! Fett nervöst..

Hade även en intervju med dagbladet idag! De ringde igår och frågade om de kunde komma och knäppa lite kort och ställa lite frågor, för jag verkade ha sånt intensivt och roligt liv tydligen, vilket var kul! Får se hur det blir imorgon, då jag äntligen blir myndig!

Nu ska jag till Robin. Hejs!

askul!!


Hurra, hurra, hurra!

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN CAMILLA WESTIN


Körlektion

Dagen började dåligt, blev bättre och kommer förmodligen sluta bra. Filmen i min analoga kamera var helt blank, eftersom den inte tagit riktigt, vilket gjorde mig riktigt förbannad. Jag hade så fina kort där i!

Senare i alla fall hade jag körlektion med Pelle på Checkers i Timrå. Gick riktigt bra! Känner mig snart redo för uppkörning (vilket är snart!!), fast måste träna på några saker innan. Imorgon blir det halkbana och riskettan.

 

P.S: Ska iväg och fota gravida Malin nu. Kommer bli så fint!


Gatufesten 2009

Måste hålla med Boobie om att det här var ett av de bästa minnena

 

okej?

 

och midsommar var en jäkla kväll :)


Nu är det dags igen!

Sommaren är över och således återkommer rastlösheten!
Det har varit en fantastisk sommar med massor av fester, födelsedagar, resor, kärlek och en jädra massa mat. Har haft det otroligt kul, fast samtidigt är det rätt skönt att skolan har kickat igång igen.

Något som också kickar igång strax är alla födelsedagar på rad (inkl. min egen på onsdag!), körkort och den stora festen på bergeforsparken på lördag som arrangeras av mig, Matilda och Camilla. Vilket ståhej! Mer om det kommer senare.

Nu ska jag hem till pappa och hans fru på födelsedagsmiddag för Anette.
Vi hörs senare, förhoppningsvis.

RSS 2.0