Valborgsfirande

Ikväll ska vi grilla, spela brännboll och kubb och liknande  hemma hos henrik! Vi som åker är jag, Sunna och Boobie och efteråt får vi se vart vi hamnar! :)

Ta det lugnt ikväll nu!

Tre kronor chockade med vinst.

Efter att jag kom hem från träningen kollade jag på hockeyvm, Sverige-Usa. Man trodde verkligen att Usa skulle vinna när det stod 5-2 till Usa, men Sverige fick en lång adrenalinkick som varade ända in i sudden och till en vinst med 6-5!

Förresten, idag på träningen när vi tränade fighting råkade lillrickard sparka in i mina fingrar! Och därmed har jag ett stukat finger som gör ont, är tjockt och är väldigt blått! Ajaj...


Oh happy days

Nu blev jag genast på bättre humör! Trots att jag kämpar otroligt mycket med historian i princip varje dag har jag fortfarande mycket kvar, men jag har lämnat in 3 arbeten och har 3 kvar! Vad jag blev glad över, och rätt peppad, är att jag fick MVG på alla tre arbetena - begynnelsen, flodkulturerna och de tre revolutionerna.

Därför sitter jag idag över och jobbar på med antiken, så den hinner bli klar denna vecka. Sedan är det bara medeltiden och första världskriget kvar.

Helst vill jag ut i solen ändå. Buää.


Äntligen onsdag!

Jag har blivit kär i denna norska kille. Inte nog med att han är sjukt söt, han är även väldigt musikalisk och har gjort en riktigt bra låt till Eurovision Song Contest 2009. Han charmade dessutom hela Sverige imorse när han besökte Adam&Gry i mix megapol, och jag var en av dom.

Är han inte fantastisk, så säg.


Garderoben är färdig!

Nu mina kära vänner och alla som jag känner så är garderoben klar! Därför har jag tagit dagen till ära att visa upp den.
För att se hur det såg ut innan klickar ni HÄR.

Trumvirvel, någon....









Tadaa! Vad tycker ni? :)

Kämpa, kämpa

Usch vilken jobbig tid det är nu. Nationella i matte D drar igång snart och engelska B är redan i full huggning. Visserligen är jag hyffsat nöjd med min uppsats idag på writing, men det var väl ändå det enklaste av alla prov...

Sedan har jag fortfarande massa historia framför mig, samtidigt som jag ska hinna med träningen (föredrar ju-jutsu framför allt skolarbete just nu). Roligt ska det bli att vara med Elina på torsdag i alla fall, så man får slappna av och skratta lite.

Tare lugnt i regnet. Helga varde sommaren.

En dag på stranden



Vissa har faktiskt börjat med sommaren redan, i form av langos! Det gav en verkligen en känsla för gatufesten och heta dagar på tranviken. Dit längtar man verkligen nu när skolan är förjeflig och stressen kryper på en. Men när man väl slappnar av sen, så gör man det med gott samvete för att man är värd det!

Endast 26 dagar kvar till turki nu!


Bilder från bälteslägret

Nyhemkommen från Hudiksvall, där jag som sagt varit på bältesläger. Det är alltid lika roligt och man lär sig fantastiskt mycket, trots att man kört dessa tekniker ett tag nu. Det var kul att få möta alla jutsare från Sundsvall också! De gamla såsom de nya.

PLUS, när vi käkade på ett litet ställe i huddik stötte vi på några kändisar också! Ni har väl hört talas om Robert Aschberg och Gert Fylkings tripp från Ystad till Haparanda? Ja, de stannade till på det där lilla stället och käkade de också. Sedan dök även Niklas Strömstedt in (från bandet G.E.S) och Ragge från ronny&ragge.





Tyvärr fanns det inga bilder på mig, HEHE, eftersom jag var fotografen.
Tack i alla fall alla som gjorde det möjligt.
Vi ses till hösten!

Träningsläger.

Idag är jag på träningsläger i Hudik över dagen!
Kommer hem någon gång ikväll och förhoppningsvis då med bilder.

Hoppas att alla får en bra dag och att ni verkligen njuter av solen och det fina vädret!


Nu äre dags för tiden att gå

Nu har jag fått höra att jag ska lägga ut bilder på min garderob! Men jag är ledsen, den är inte till 100% klart ännu. Det är spegel, hylla och text som saknas. Återkommer så fort som möjligt!

Nu sitter jag bara här och längtar till turki och sommar och sol. Och att det är fredag imorgon så det blir fredagsfika, och att jag äntligen får unna mig gosaker eftersom jag varit så duktig hela veckan att hålla upp. Imorgon och lördag blir det svulla, innan jag åker till Glada Huddik på soldagen (sunday, söndag).


sommarglädje


Praktik är roligt!

Nu har över halva veckan gått, och shit vad det går fort! Det har varit jätteroligt att vara på sörberge, dels för att det är roligt att undervisa och dels för att kollegorna är super. Like a one big happy family!
Imorgon är det nationella prov i matte för niorna... jag önskar dem lycka till!

I alla fall så mina damer
och herrar jag ju jag meddela för er att det endast är 4 veckor och 4 dagar kvar nu till turki, alltså 32 ynka dagar. Med det så vill jag bjuppa på en pepp-låt, vilket jag har bestämt mig för att göra nu ända tills det är dags! (den bästa av alla tar jag sist!)



Alla låtar är inspirerade från "klubb-i-turki-med-fyra-svenska-brudar" :)

Vårlyx!

Jag känner att nu är det vår och nu är det tävlingsdax! Jag var in på en sida där man kan vinna ett vårkit från make up-store. (länkar)

Var med du också!


Bort med friskolorna!

Under de senaste åren har intresset för friskolorna minskat, eftersom de inte håller den standard som de borde. Just i Sundsvall finns det väl 4-5 friskolor, varav det är en enda som tycks vara tillfredsställande för eleverna. Det är fler förflyttningar nu till de kommunala skolorna trots att det finns ett helt hav med friskolor.

Jag är en av de som har
bytt från en friskola till en kommunal, och jag kan säga att jag ångrar mig inte. Hade jag haft styrka och makt nog att dra med mig de andra missnöjda på min före detta skola hade jag gjort det, för jag vet att jag inte är den enda som inte trivdes. Nu säger jag självklart inte att alla vill byta, för då hade jag ljugit eftersom faktiskt många trivs också.

Det enda tips jag kan ge som tvekar är: våga satsa! Jag är inte alls typen som ändrar mitt liv sådär drastiskt. Jag lämnade alla mina vänner i stan, alla mina favoritlärare, alla bussresor, alla rutiner och började på ny kula i en ny klass i en ny stad. Och helt plötsligt blev jag en ny människa.

Det var det bästa jag gjort med mitt liv någongång.

Att rida i skogen

Första praktikdagen idag! Det har väl gått hyffsat. Gillar inte målbrottspojkar och fjortispudlar egentligen, men det har gått bra. Fick hjälpa till med det ena å det andra samtidigt som jag träffade gamla lärare. Det känns som att det kommer att bli en skön vecka :)

Bättre blev det när jag kom
hem och fick träffa Sunna, äntligen! Det går ju så långt emellan gångerna. Vi stack i alla fall till stallet och red ut i skogen en sväng, eftersom det var så härligt med kvällssolen i skogen. Sedan fixade vi till i stallet och börja promenera hem innan pappa kom. Vi hann ändå 4 kilometer!


Sunna och Jojo

Ännu en april-dag

Idag har jag varit på stan med boobie och ätit glass och njutit i vårsolen! Allt hade varit perfekt om det inte hade blåst så kallt, men så länge man satt mot väggen gick det bra. Vi gick sedan till hedbergska och mötte viktor och mats som spelade basket. Några gånger nätade man alltid ;)


goglass


sommarfina!

Efter detta drog vi hem till matilda och åt lite lasagne. Sedan vad vi gjorde resten av timmarna bör vi nog inte prata om... hehe, säger bara GLADPANNKAKA.
Nu blir det sängen och praktik imorgon.
Ska praktisera som matte-, kemi- och fysiklärare.
Godnatt!

Allt är underbart med er


Igår var jag med dessa brudar!
Vi såg på robinson och 100 feet och smaskade i oss popcorn och chips. Eftersom det var så pass längesen det var vi tre tillsammans uppskattade man tillfället extra mycket, för det är det man måste göra, ta vara på varenda tillfälle man får.

Jag är så glad att jag har er.
Jag är så glad över allt jag har.

Fredagkväll

Nu ska vi iväg på BARTY. Jag och Milla far först på förfest hos min goda vän Linnea och sedan drar vi vidare till födelsedagsbarnet (vet inte om jag får säga vem och vart i rädsla om att folk ska storma dit).

Ha så roligt ikväll alla unga.
Och äldre.
Hej!

Ut i solen, och fredagsfika

Äntligen fredag och äntligen fredagsfika! Detta har man längtat efter hela veckan, som alla andra veckor. Det kommer att bli jag och Milla i staden på café Charm. Har redan bestämt vad jag ska fika! Mums..

Ska till boobie sen också och hälsa på på hennes jobb, Pirum Parum. Men nu blir det en promenix till bussen och sedan en lååång resa in till stan. Trevlig dag!



Jag har faktiskt klarat mig hela veckan utan gosaker, plus att jag har tränat! Snart börjar jag och mamma med vårt program så då kör vi igång på riktigt!

Älskade Tobias,

Jag tror inte på övernaturliga saker, men idag har jag blivit rörd av en en god vän till mig. Vad som än skett eller vad jag än gjort så har han dykt upp i mitt huvud och sagt hej på det sättet bara han kan göra. Jag har känt honom vid mig hela dagen och jag har upplevt hans närvaro.

När jag sedan la mig ner för att sova var det som att allt inom mig öppnades. Tårarna rann och alla minnen tillsammans med honom svepte förbi för några sekunder. Sedan tog det stop, och allt var okej igen. Jag kände mig genast trygg i vetskap om att Tobias bara kom för att säga: "Det är ingen fara, Matilda. Jag lämnar dig aldrig."


Jag hoppas att du har det bra,
för vi saknar dig fruktansvärt mycket

I brist på annat

Mitt liv är ändå så tråkigt idag, så här får ni lära er mer om mig! :)

Lovar du att vara ärlig? Såklart
Du heter? Matilda Asklund Burström
Var bor du? Fagervik, Timrå
Trivs du där? Jadå, fast hade hellre bott mer centralt
Låt som när du är ledsen sörjer till? Just nu Ride my wild heart  med Moto boy
Vad tror folk om dig? Att jag är en plugghäst troja, och fjantig
Stämmer det? Nja, inte direkt. Kanske lite fjantig ibland
Vad säger du för att imponera på någon? Jag tycker inte att det ska behövas
Hur imponerar man på dig? Genom att vara allmänbildad och ha båda fötterna på jorden
Sprit, cider, vin eller öl? Vin eller öl, beroende på tillfället
Är du allergisk mot något? Gräs, pollen, soya, nötter, gråbo
Hur svarar du i mobilen? Matilda
Brukar du komma i tid? Ja, i princip alltid
När mår du bra? När jag är med mina vänner och roliga saker händer
När blev du fotad senast? På en fest i helgen
Vanligaste färg på dina kläder? Blått troja
Vad saknar du? Lättnaden
Favorit dryck på morgonen? O'boy
Är du blyg? Nej, oftast inte. Bara om jag tycker om någon mycket.
Sysslar du med någon idrott? Ju-jutsu och fighting
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Absolut inte. Har ingen anledning till det
Vad längtar du till? Till turki 23 maj och till den speciella dagen
Har du bra vänner och äkta vänskap? Definitivt.
Tycker du om någon just nu? Intresserad är jag, men som sagt så blir jag blyg
Är det okej att gråta? närsomhelst, varsomhelst
Vad skulle du göra om du vann en miljon? Körkort, bil och säkra min framtid
Har du piercing? Fem i öronen och en i naveln
Vill du gifta dig? Börjar jag tro på äkta kärlek, så ja
Är du bra på att laga mat? Jag kan vad min mamma lärt mig
Hur vig är du? Ganska är jag väl. Det krävs ju i sporten
Vad äter du helst när du ser på film? olika varje kväll
Är du morgon- eller kvällsmänniska? Både och
Vilken ögonfärg har du? Grön/blå
Hur ofta tränar/motionerar du? Runt 3 ggr/vecka
Senaste låt du hörde? Apocalyptia feat. Adam Gontier - I don't care

TURKI TURKI

Med denna låt firar jag att det endast är 37 dagar kvar till Turkiii med brudarna!


SOMMARJOBBSLÖS?

Usch, det har slagit mig med en annan sak idag. Jag kommer att bli arbetslös i sommar. Jag har inte fått svar på någonstan jag sökt! (är jag verkligen så tråkig?)

Detta betyder att det inte blir gatufesten, inge bensinpengar, inga busspengar, ingen glass, inget socialt liv, inga fester... och ingenting finns det jag kan göra. Jag har inga kontakter att vända mig till och det är frustrerande. Vissa glider bara in på en räkmacka med 45 papp på en sommar.

Orättvist.

Favoritaffär för barnkläder

Idag har jag övningskört som en galning i sundsvallstrakterna. Vi for först till Korsta och matade systers fiskar sedan var vi och yrade i bydalen/haga för vi hittade inte riktigt till Pirum Parum. Var där en stund med Boobie i alla fall. Hjälpte henne att stryka och vika vårnyheterna.

Pirum Parum är definitivt klädesbutiken för mina framtida barn! Har kikat ut en jättefin tunika åt min kusin som blir 2 år nu i maj! Den är citrongul med stora stjärnor i olika färger. Jättefin och somrig!



Nybäddat är toppen!

Något av det skönaste som finns måste väl vara att lägga sig nyduschar och fräsch i en säng som är nybäddad? Det tycker jag i alla fall.

Måste berätta om vad jag och mamma ska göra! Vi ska  börja ett power-walk-program på fyra veckor som ska ge oss kondition, fettförbränning, energi och friskare utseende. Jag hoppas att vi klarar av alla fyra veckorna, för nu är det Turki snart och då vill man se smärt ut! :) Vi startar på måndag.
Dessutom tävlar jag och boobie och anna - vi får inte äta godis!

Jisses, hur ska det här gå?

Lite tid = Lite blogg

Ja, faktiskt så har jag varit väldigt upptagen den senaste tiden. Det har varit så mycket med garderoben, städning, kompisar och SOLSKEN. Man vill inte sitta inne när det är +10 i skuggan med strålande sol, utan då tar man sig ut. Som en äldre dam sa när en bil kom burnandes: "Nu smälter småpojkarna fram".
Och visst stämmer det.

Nu ska jag och Millzor titta på sex and the city, säsong 2, och sedan hem och röja undan allt hemma. Förhoppningsvis blir vi helt klara idag så att ni får se en bild på resultatet.

Trevlig dag! =)

Jag fick också påskägg!


Alla mina favoritgodisar (nästan) och lotter. Tack mammsen!

Bygget fortsätter idag och schemat säger spackel och målning, så det börjar närma sig nu!
Nu sitter jag och väntar på Peter för vi ska in till Bergsåker och byta bil, sedan till birsta för att jag ska köpa nya träningsskor. Har tittat ut ett par Puma, och jag hoppas att de är kvar!

Men först blir det en dusch och uppfräschning. Trevlig dag!

Tack och adjö

Nej, nu är jag less på den här långfredagen. Den som började så bra slutade inte okej alls för mig. Det var väl ingenting speciellt som hände utan bara mitt psyke som spökar igen.
Jag är less och depp på det som aldrig ordnar sig, det som jag alltid kommer få leva med. Det är värre än många tror och det sätter sig i huvet direkt.

Därför vill jag sova nu och vakna upp med ett leende på läpparna. Läste i Millas blogg att det ska vara fint väder hela dagen, så jag hoppas väl på det då.

Glad Påsk
... eller nåt.

Motivationstips, någon?

Nu är vi klar med dagens bygge! Vi har faktiskt kommit riktigt långt och senare ikväll får ni se bild på det.. eller borde jag vänta och visa den färdiga garderoben istället?
Tror nog jag gör det, så ni inte förväntar er en massa genom att se grunden bara. Toppen!

Läste Bellas blogg nyss, att hon grävt fram ett par jeans som hon köpte för längesedan men inte kunnat haft på ett tag, och att de nu sitter perfekt. Jag är så avundsjuk på det, för jag vill kunna säga samma sak! Jag har två par jeans i garderoben som jag ä-ä-älskar, men som jag inte får på mig ordentligt, hur gör man?



(Räknade nyss och jag har faktiskt 14 par jeans och 2 par chinos. Jisses!)

Nu börjar bygget!

Nu sätter jag och Peter igång med bygget av min garderob! Idag ska vi sätta stommen och gipsskivorna.. sedan får vi se vad som hinns med. Förutom det håller mammsen på med påskmiddagen vi ska äta sedan och jag känner på mig att det här är en bra dag :)

Dessutom är det strålande sol ute!!


FÖRE

Påsklovet närmar sig med stormsteg!

Jag läste i någon söderlännings blogg att dom har påsklov nu, vecka 15! Hur kan det komma sig? Är inte ett dugg avundsjuk må jag säga, eftersom vårt lov bli längre med tanke på att vi är lediga på skärtorsdagen och långfredagen.
Eller ja, vi ska först på dansuppvisning en timme, men det räknas inte!

Har dessutom lite påskhemligheter på g jag, hehehe ;) Jag hoppas verkligen att den här damen uppskattar det för det ges från hjärtat av mig! Tycker påsken har sin lilla charm ändå, även fast påskägg inte är viktigt för att bevisa hur mycket man tycker om varandra, och för att maten är uttjatad. Men ja, den är mysig med alla prickiga näsor och häxkvastar.

Äre jag som är påskharen i år eller?


Färjestad vinner SM-guld !(?)

Ikväll gäller det! Genom att vände deras 0-2 underläge igår mot HV leder de nu finalserien med 3-1 i matcher. De spelar hemma ikväll och kan redan då sätta punkt på slutspelet och elitserien genom att ta hem SM-bucklan. Men som vi alla vet vände HV sitt underläge både mot Timrå och Frölunda, så varför ska det inte hända igen?

Jag hejar trots allt på HV och att de vinner guld. För ska ett lag slå ut Timrå ska de banne mig vinna hela skiten!


Ikväll spelar de för guld.

Vilken otur man ska ha!

Jag skulle ju få låna Hasses gamla mobil istället för min idag, eftersom min är trasig gällande SMS. Därför övningskörde vi dit för att mata systers fiskar och hämta mobilen, och jag blev så lättad över att äntligen kunna skicka sms! När jag satte i SIM-kortet och startade stod det: "Vill du fortsätta utan SIM-kort?". Vad less jag blev då, hela mitt humör sjönk eftersom jag verkligen sett fram emot en annan telefon!

Det är en Nokia xpress music, och förmodligen är den låst till telia eller dylikt. Någon som har en liknande som kan tänka sig vad det annars kan vara för fel?


Men som sagt, min mobil är fortfarande trasig och jag kan inte svara på sms.

Lilly Allen - Fear

Den här låten är så skön att lyssna på en tråkig skollektion!


En ny dag väntar

Godmorgon!

Sitter nu och ska skriva på historian (igen). Känns inte som att jag kommer någonstans någongång! Har två inlämningar i historia innan påsklovet och det är nu tisdag.. okej.
Ska däremot på möte med min handledare, idrottslärare och studievägledare om två timmar. Det handlar om kurser, poäng och betyg efter skolbytet, wish me luck!

Säger som Emma, mah friend, en bra vecka väntar!!
Tisdag, skön skoldag och övningskörning
Onsdag, temadag och jujutsu (!!)
Torsdag, dansuppvisning, LOV och påskmiddag
Fredag, börja på min garderob

Haaaaaalleluja

Ordspråk á la Matilda

Medlidande är till för de som behöver det, inte för de som kräver det.

Rak eller sne lugg?

Nu när sommaren börjar komma sakta men säkert vill jag börja ha mitt hår långt och svalligt igen. Jag vill ha olika blondnyanser och en lång snelugg, gör jag rätt då? Har hört så många som tycker jag ska ha brunt och sne, blondt och rak, brunt och rak, blond och sne...

Trots att man ska tycka vad man själv vill är det alltid roligt att höra vad andra tycker!
Blondt är bestämt, men snelugg eller raklugg?


Blodprooov

Nu ska jag iväg och ta blodprov!! Är på fastande mage så är väldigt hungrig må jag säga. Hoppas det inte är något fel på mina triglycerider och levervärden nu. Håll tummarna!


Sol, sol, är kärleken

Läste precis att det kommer vara soligt och varmt alla dagar fram till påsk! Det kommer ligga runt +10 här i norrland medan söderfolket får runt +15. Gud så härligt! Jag blir så glad och positivt och ambitiös när det är fint väder. Hoppas det håller i sig med värmen i alla fall ett tag till, för jag längtar tills man får äta glass med solbrillorna på sig och med massa kompisar ute på stan.

Walk-in-closet!

Idag är det bestämt med allt som ska tillhöra min nya garderob. Vi ska bygga om min lilla hörna i rummet till en garderob som man kan kliva in i, varav det kommer vara hyllor fulla väggen, skoställ på andra väggen och stänger där man kan hänga upp fina klänningar och jeans.

denna hörna, två meter från väggen


Jag och Peter ska bygga den tillsammans under påskhelgen, dvs nästa helg!! Jag hoppas det blir superbra som jag föreställt mig. Den kommer inte bli så "Sex-and-the-city-filmen stor", men det behövs inte.


Ungefär något sånt?
Klädstativet är till för jackor, väskor, mössor, sjalar etc.
Korgarna är till för att äntligen kunna separera alla underkläder
Stången är till för finare klänningar och jeans.

USA-resande

Nu har vi precis sagt hejdå till min syster och hennes sambo, för hon ska inatt åka iväg till USA. Med det har vi "firat" med kina-mat och vitt vin. Riktigt mysigt och jag önskar dem lycka till på resan! :)


Sorgen går aldrig bort

Varje gång jag åker förbi Gångviken med diverse fordon kommer jag att tänka på Tobias, en god vän till mig. Jag tänker oavbrutet på hur allt kunde gå så fort och varför ingen fick chansen att hjälpa. Jag tänker på hur tungt det är varje gång man saknar honom och hur svårt det är att acceptera vad som egentligen har hänt. Trots att tiden går och att livet fortsätter kan man inte undvika sömnlösa kvällar och ovälkomna tårar.

Och när jag börjar tänka på
Tobias tänker jag även på min morfar, den största förlusten jag haft i mitt liv. Men man kan självklart inte jämföra hur jobbigt det är, eftersom det skar inom mig båda gångerna. Att man aldrig kan få tillbaka det liv man hade innan tragedin går att acceptera, trots att det är svårt, men det gäller att förstå själv att man nu har ett nytt liv att leva. Ett nytt liv att leva ut varenda dag i resten av sitt liv.

När sker nästa förlust? Trots att man blir galen på att gå runt och fundera på det är det svårt att låta bli. Frågan är ju om man borde lägga ner energi på att förbereda kroppen för en sorg, eller inte. Om man ska släppa in människor nära på sitt liv, eller inte.

Jag väljer att leva mitt liv varenda dag.

Ge mig NHL-hockey

Jag och Sebbe pratade nyss om matchen mellan Detroit och St. Louis i Globen i oktober. Jag vill jättegärna åka!! Min stora dröm är att åka till USA och kolla på NHL-hockey, så varför inte komma halvvägs?
Fast samtidigt, förstör det själva glansen i att se den första matchen i Sverige istället för USA då? Kanske. Vi får se vad som händer. Det är tur att framtiden bara tar en dag i sänder.

Ikväll blir det gurka&morötter med dipp, sällskapsspel och SATC hos Milla. Några boys lär joina oss också så vi inte blir helt ensamma i vintermörkret. Eller vårmörkret?

HEJ.


Är boxer-profilen den blivande kungen?

Vem är egentligen boxer-Robert?

   =  ?

Sjuk med konstiga drömmar

Idag är jag hemma! Har blivit krasslig i halsen, täppt i näsan och musklerna värker så jag tyckte att det inte gjorde så mycket av att jag missade svenskan idag. Sedan blev det ju inte bättre av att jag tränade igår. Och inatt drömde jag att jag hade fysikprov, men att jag inte förstod nånting så jag frågade en p14 om hjälp som inte ens hade läst fysik.
Sedan drömde jag att Linn skulle lära min snusa.
Och att jag skulle gifta mig med en kille i klassen.

Tyd mina drömmar
, någon, för jag ser inget sammanband i det hela.


Sommarlängtan

Jag kollade nyss runt lite på Nelly.com och hittade de mest fantastiska kläder där. Tycker att de passar mig och min stil i sommar, så jag valde ut några favoriter att visa samtidigt som jag säger åt er att gå in på hemsidan!


Klänningar


Tunika, jacka, shorts


Väska, bikini


Skulle jag inte åka utomlands om 7 veckor och 3 dagar hade jag beställt det genast!

Körkortet i handen, tack

Igår var jag ute och övningskörde på min lediga dag! Pappsen tog mig till sundsvall centrum för att öva där, innan vi for till polisstationen, granloholm, bilbiten och apoteket. Gud så roligt det var att köra där det händer saker, för nu fick man verkligen visa vad man kunde!

Det var rätt nervöst måste jag säga att köra i stan för första gången. Det var ju ändå hundra rondeller, start i backe, trånga parkeringar, massa rödljus och enkelriktningar. Men det gick bra, alltihopa. Nästan helt klockrent om jag får säga det själv! :)

Så nu väntar jag på Juni månad så jag får börja på körskolan, och ett steg närmare körkortet!


RSS 2.0