Nya tag

Vilja - vill man inget, får man inget
Mod - man måste våga för att vinna
Ärlighet - ärlighet lönar sig i längden

Utan de tre egenskaperna kommer man ingenstans i livet, och då spelar det ingen roll vad det handlar om.

Bra start på veckan i alla fall. Mycket roligt som hänt på jobbet.. Eller ja, det beror ju på hur man ser det. Totte kör med sina klockrena (?) skämt, Fredrik står och slöar, jag sitter och lyssnar på mix megapol och Arne springer runt som en galning. Åh, vad jag längtar tills imorgon! (finn ironin)
Godnatt.

1

PS. Min träningsvärk plågar mig.. På ett skönt sätt denna gång.

Söndag

Fan, jag har den där känslan om att någonting är fel. Det är någonting runtomkring mig som undanhålls eller som ljugs om, vad är det? För jag blir tokig. Jag har alltid rätt om sånt här, och jag behöver veta...

Har däremot haft en okej dag. Soligt och fint har det varit också. Solade en stund innan jag for till pappa, for sedan och tränade och när jag kom hem var jag på en promis med mamma och grannen. Grillade sedan korv.
Roligt va?
Godnatt.

2

Bowling

Jag säger bara en sak
Jag ska aldrig mer bowla i hela mitt liv

Det gick inge bra... =(

Lördag

Dear beloved saturday!
Så skönt att få sova ut på lördagarna... typ. Hade träning imorse klockan 10, så det blev inte så mycket sova ut för min del. Men det var väl skönt att få komma ut sådär på morgonkanten. Träffade Jennie också! =)

Haha, blev väckt inatt runt 1 halv 2 av Robin som ringde, aspackad. Han var tydligen ute i nån stuga med några kompisar och hade jätteroligt, och tyckte att jag skulle ta mig dit. Klockan ett på natten!!
"Ja men allt blir mycket roligare om du kommer *sludder sludder*"
Vilken stjärna!

Ikväll blir det bowling. Uppdatering kommer ikv. HEJ!

3

Bio

Vilken underbar fredag jag har blivit välsignad med!
Faktiskt, så har den gått riktigt fort. Slutade klockan 11 idag, for hem och solade till 2, drog och handlade åt mormor (som för övrigt sitter i rullstol för bruten fot), kom hem och duschade, satt vid datorn och for på bio.. helnajs! =)

Var på bio med Bella, Stefan, Madde och Stefan. Två par, och så jag. Som ett femte hjul ni vet, den som sitter på kanten och tycker synd om sig själv. Det var jag det!
Näe men det gick bra ändå. Jag trivdes! Kom precis hem och ska gå och lägga mig nu.
Såg förresten The Happening, mycket bra!

Tack gode gud för helg!
Godnatt.

4

Sol!

HEJ
Det har varit en jättebra dag idag, verkligen! Solen skiner, fick göra roliga saker på jobbet, längtar jättemycket tills tisdag och har kommit på att jag har världens goaste kompis. (Berättar mer om det senare)

Sitter ute (ute!!) i solen nu och skriver blogg medan jag snackar med min syster och min mamma. Mysfaktor 2000! Nyss ätit glass också på Inez, helt perfekt =D
Lär inte bli någon träning idag, vilket är skönt, för jag är helt slut.
HEJDÅ

5

Birsta 2

Min tisdag har varit fantastisk!
Jag har hunnit med allt jag velat och verkligen känt mig pigg efter jobbet. Härligt Matilda! Så vad har jag gjort.. Jo, direkt efter jobbet (som var en plåga btw) tog jag mig hem, käkade jordgubbar, pannkakor och for sedan till Birsta med Elin. Jag fixade tavelramen jag skulle ha på IKEA och hittade även en bikini! =) Super!

När jag kom hem kände jag mig fortfarande pigg så jag drog ut på en joggingtur på 50 min, vilket jag är stolt över! Så nu ligger jag här alldeles helnöjd med mig själv och ska sova snart. Jag kände att jag ville dela med mig av min, som sagt, fantastiska tisdag.
Godnatt! =)

7

Ny vecka

Jobbet idag var helt okej, dock inte roligt, men det var okej.
Idag, haha, så fick jag och Henrik (min arbetspolare) två kartonger och en fet hög med papper och en order som lät såhär: "Riv papprena i mitten och sedan lägger ni en del i varsin kartong".. Ni förstår? Aa, så vi gjorde det, i TVÅ hela timmar, sedan kom chefen tillbaka och sa såhär: "Nu kan ni slänga allt i den här containern"..
JAHA?...
Så vi har sorterat papprena i onödan för de ska ändå slängas i samma grej? Kul... Bara sånt där onödigt skitjobb.

Trist att det ska regna hela tiden bara... för er, det vill säga! För mig är det sköööönt då man jobbar inomhus! Sådeså. Tji fick ni.
Skulle dessutom rensa min garderob idag, men det orkade jag inte. Typiskt mig. Fixar det imorgon istället! Jag lovar. Nu ska jag se på film med mammsen. Hej!

Förresten, Fredrik Svedberg är en LAT-.

Birsta

Depp...

Har varit på Birsta idag, med min urgulliga granne Birgitta! Fick med mig lite saker hem faktiskt, bland annat skor, shorts och en tröja. Mycket nöjd!
Laddar inför träningen nu.. Känns som att det behövs eftersom jag inte är peppad överhuvudtaget. Herregud, jag måste ju ta ner alla stora, tunga grabbar! Då får man inte ligga på latsidan inte, och helst inte när det är lilla jag som är i farten!
Men först ska jag till gopappa! Puss på honom.
Vi ses!

Sedan en grej, tror ni man kan bli kär över internet?


Midsommar

Midsommarn dag nr 1 spenderades med Isabelle<3
Startades hos henne med lite dricka, några olyckor och lockar i håret. Mys! Drog sedan till Sörberge, fick panik för vi blev strandsatta (gick inga bussar), men kom till slut till Ljusta där det var fest hos Stefan. Träffade mycket bra folk man inte träffat på länge. Älskar sånt! Att just få se vissa igen, som man sett förr men som det är roligare att träffa dem än de man träffar ofta. Ni vet...
Avslutade kvällen i alla fall på MAX först, sedan drog vi till Niklas och somnade till en film.. eller, jag i alla fall!

Midsommardag nr 2 startades hos Niklas med dunder och brak.. bokstavligt talat. Åskan bara dånade över lilla Timrå/stora Sundsvall idag.
Regnet öste ner också, stundtals. Men hem kom vi efter en intryckt plats i en bil! Sötmamman till Bella..
Bellas skönaste kommentar när vi promenerade i regnet: "Alltså förlåt, men gud vad gott det hade varit med pizza!" Haha, stumpan.
Ikväll ska vi säkerligen grilla med grannarna, mina söta och gulliga grannar.. Fick mat av dem när jag kom hem också, som de sparat sedan igår. Värsta glad jag blev! Ännu en dag jag fick överleva, tänkte jag.


Slänger in en bild också!


Helg!


Herregud, det känns som att jag bara har ätit hela dagen.. och ändå så har jag hunnit med så mycket!
Och det ska jag dela med mig av:

- Lärt mig programmera
- Lärt mig läsa av millimetertjosan
- Borrat detaljer
- Nästan kört truck!
- Solat i mot en plåtvägg
- Rensat buskarna
- Gjort rent ett rör med förtunningsmedel (skulle egentligen vara rengöring, men ah, det blev fel...) pröva det om ni kan!

Se där ja! Även fast man äter varenda vaken minut och dräller runt med tunga arbetsbyxor får man mycket gjort. Jag känner mig som en äkta pojkflicka! Tacka gudarna för helg bara =)

Midsommar imorgon hos Isabelle!! Super!

--23:38--
Måste bara inflika att jag är på strålande humör! Allt detta prat om gamla minnen i hockeyn, drömmar om en stuga och dialekter gör mig glad... Någon där ute vet precis vad det handlar om =) Tack för det.

Fotbollskväll

Gäsp.. 06:04

Jag ser framför mig hur jag står och dammsuger de där jädrans taken idag igen, eftersom jag inte blev helt klar igår. Men sen då? Lägga nya takpannor kanske?
Och för er som säger att jag ska skaffa ett "riktigt" jobb: det är ett riktigt jobb. Jag trodde verkligen att det skulle vara höjder bättre än vad det är.. var.. blev?

Fotbollskvällen hos Karina igår blev lyckad! Jätteroligt att träffa alla igen. Tack för det Karina, hoppas på att någon annan yngling tar en myskväll nästa vecka. =) Trist att vi for ut bara... mot Ryssland...

Goddag!

Fromells

Denna vecka har sommarjobbet börjat, och därmed de tidiga morgnarna... 05:30, vad sägs om det? Tack och lov för midsommar till helgen!

Är så irriterad, ska ni veta, på mina arbetsuppgifter på Fromells. Vet ni vad jag får göra? Jo, putsa fönster, skura golv, sopa källaren och dammsuga taket. Och då ska ni veta att Fromells inte är en städfirma och de har faktiskt en städerska! suck.. livet är orättvist.

Men den lönen borde det räcka med att jag bara kommer och säga hej... (ops!)... Men vem klagar?

Nu är jag hos Bella och här tänker jag vara ett tag! Så skönt att komma ifrån en stund. Hej på en stund.

Ljusdal

Kvällen igår började med att jag drog till Bella och kollade på fotboll, dock blev det ett baklängesmål i slutminutrarna och Sverige förlorade.. MEN, inte deppade vi för det, utan vi drog till Ljusdal istället - på cruising.
Niklas, Berre, Bella, André och jag drog till Ljusdal. I en volvo. Och jag kan lova er att det var en upplevelse värd att nämna, som man sent kommer glömma.
Alla sorters karaktärer fanns där och visst fick man sig några skratt. Helst av en biffig kille, stor som sjutton med nitjacka och homer simpson-tröja:
Klas: "Skål påre!"
Biffen: "KNÄSKÅL!"

Okej, det var roligare när man var där.. Men ska jag vara ärlig så har jag aldrig sett en sådan sjuk stad förut. Kvinnan i leoparddräkten? HAHA.

Grejen är den att jag hade jätteroligt i alla fall! Perfekt avslut på helgen!


<3

Studentfest!

Då va studenten över, men festandet fortsätter!
Hade jätteroligt igår när jag var med Bella runtom i city. Träffade mycket trevligt folk vid ån och grattade många lyckliga studenter.. man var ju aldrig nå avundsjuk eller :<
Men man måste se det från den ljusa sidan - vi har sommarlov, de är arbetslösa (de flesta i alla fall)

Kom på att jag måste ta mig orken till att städa nu också... mammsen kommer hem strax. Uhh, har fortfarande inte diskat undan alla tjugotal glas sedan i tisdags, så jag antar att jag måste slänga mig på dem nu. Aja, uppdatering är möjligtvis aktuellt senare.
Tack för igår Isabelle =)

uppdatering:
kvällen slutade hos lisa i matfors/vattjom. hade supertrevligt med alla ikväll - björn, emma, rickard, anders, elvira och så klart lisa. mycket sång, gitarrspelande, kortspelande och härliga skratt. ni är fantastiska, glad sommar säger jag bara! =)

Sommarlov

solen skiner på mig, på oss, på alla sverigefans

Då var vi här, dagarna efter den dagen man längtat efter så pass länge. Nu kan vi göra precis vad vi vill utan massa plugg i skallen, och självklart pratar jag om SOMMARLOVET!

Vill tacka alla för en superkväll i tisdags hemma hos mig, det var jätteroligt att så många kom! Och som sagt, det blir vad man gör det till. Jag hade i alla fall roligt med er!

Vill också tacka alla lärare, ni är fantastiska!
Linda, min mentor som verkligen lyft mig ur alla tunga perioder. Dina råd och tips har varit mäktiga.
Sara, din kreativitet inom svenskan och ditt sätt att vara är unikt
Klas, har då aldrig träffat en lärare som glider in med skateboard och rättar prov med hårdrock i lurarna. Go Klas!
Lisa, estet har aldrig varit riktigt min grej men det var roligt stundtals, hehe
Gunlög, rektorn som klarar av allt
Fredrik, du har då lite humor du också ibland

Ska börja på en ny kula nu med bloggen. Tog bort allt jag hade och ny design är på ingång, sköt om er!

RSS 2.0