STUDENTPRESENTER

Sitter och kollar igenom studentpresenterna som legat så snällt och väntat på mig hemma hos mamma. Jisses vilka fina grejer jag fick! Glas och tillbringare från märket BodaNova, svenskdesignade drinkglas, presentkort, pengar, en skål från gammelfarmor, dekorationer till lägenheten och massa gosedjur.

Blir tårögd när jag läser korten. Fan att studenten är över nu!

Måste visa bilder på de svenskdesignade glasen jag fick. De ser riktigt exklusiva ut, vilket inte min kamera framhäver, men själva designen får ni se här och nu:





Ascoola!
Natti.

TURKLAND



För vi ska åka till Turkiet igen!
Den 29e augusti lyfter planet med mig och boobie på till turki, alanya, åter igen. Herregud vad kul vi kommer ha, peppar satan nujaa!!

MIDSOMMAR IGEN

Okej, jag ljög lite. Hade en jäkligt bra midsommar med några klasskompisar hemma hos Patrik med grillning, bastning, badning, vattenpipning och spelning. Tack för det!









En jäkla galen kväll!
Höres.

MIDSOMMAR

Jag ska aldrig fira midsommar igen!!!



Det syns inte så tydligt, men efter noga räkning hade jag 12 myggbett på ryggen, 3 på fötterna, 3 på armarna och en fet jävel på rumpan. Inte kul!! Salubrin here I come.

MILO



Det här är kanske hur coolt som helst!

GLAD MIDSOMMAR

Vill börja med att säga en riktigt glad midsommar till er alla. Även fast det här med midsommar har blivit lite överskattat tycker jag fortfarande det är en bra anledning för alla nära att samlas för att äta och dricka gott. Det händer så sällan annars...

Förstår att ni blev besvikna över att ni inte fick tag i mig igår, men var på långresa med pappsen ner till götene (göteborg) för att hämta en bil. En supersnygg pontiac -98, som jag ska få köra tills vidare. Det var en sjukt lång och påfrestande resa men hemma är jag :)





Men som sagt, glad midsommar på er!

SOMMARDAG

Äntligen en sommardag idag i sundsvall! Mötte upp boobie i birsta och efteråt köpte vi lite jordgubbar och gotta och satte oss på gräset vid vängåvan. Supermysigt i solen! :) när den väl sken.

Vi har också en hemlis ihop.. hihihihi.. något vi råkat gjort.

Inatt far jag iväg med pappa på äventyr. Han kommer och hämtar mig runt 12-1 ikväll och då väntar en lång färd nedåt landet. Hemma imorgon vid sex igen!






NEDRÄKNINGEN HAR BÖRJAT..

Jaha boobie, ska vi sätta igång då?

9 veckor och 5 dagar kvar...

ALL GOOD THINGS..

ÅÅå vad det pirrar i mig nu! Allt måste hända på en gång känner jag nu, pallar inte att vänta! En hel sommar ska gå förbi innan det sker... the big thing.

Och Boobie kom och hälsade på mig idag!! Bara sådär, när jag låg i sängen och åt frukost. Gud vad kul det var, att få träffa min boobie igen. Vi låg ute på en filt i "solen" och köpte oss varsin kebab och snackade minnen och framtid. Fantastiskt!

Midsommar då? Vad gör man då? Fick precis inbjudan av en klasskompis att komma på grillning och lekar i en stuga ute på tynderö, så det blir nog det. Måste ju umgås med klassen så mycket som möjligt nu känner jag.


SAMBA, BABY! SAMBA!

 

Kanske världens goaste unge!! Måste ses!

<br/><a href="http://video.se.msn.com/watch/video/samba-baby-samba/1jjh6rlfo?fg=sharenoembed" mce_href="http://video.se.msn.com/watch/video/samba-baby-samba/1jjh6rlfo?fg=sharenoembed" target="_new"title="Samba, baby! Samba!">Videoklipp: Samba, baby! Samba!</a>

BILDER FRÅN TURKIET

Här kommer det lite bilder från turki-resan! Dock får jag absolut inte med alla, eftersom det togs 328 bilder men det min dator pallar kommer upp :)
















Alltså det är sjukt mycket bilder så har ingen aning om vilka jag ska prioritera in, men fler finns på facebook om ni vill kika där! :)

FINA ORD

"Tack Matilda för att jag fått lära känna dig. För allt som du berikat mitt liv med, och tro mig det har du verkligen,
och för all inspiration.

Matilda, lova mig att du tar hand om det som du har blivit så priviligerad att få, din intelligens, din fina sociala förmåga och inte minst din härliga personlighet.
Lycka till med allt som du tar dig för i framtiden! Jag är inte ett dugg orolig för din framtid utan det är min starka övertygelse att du kommer att bli framgångsrik och komma precis så långt som du själv vill.

Kom bara ihåg att framgång är ett resultat, inte ett mål, och att det är viktigt att sätta upp mål för att nå framgång! Det möjliga och det omöjliga ligger i din egen beslutsamhet."

/från en gammal lärare/

Tårarna nästan rinner. Sånt här blir man lycklig av att höra!

NU ÄR ALLT ÖVER...

Fyfan vad tråkigt livet är nu.. studenten och turkiet är ett minne blott, tusan. Som jag längtat.

Men jag är hemma nu i alla fall, starkare än nånsin. Nu väntar sommaren med jobb, massa skratt och gott umgänge. Förhoppningsvis blir det turkiet i augusti igen om jag och boobie får ledigt. KUNG.

Bilder osv kommer ikväll!

STUDENTEN

Nedräkningen har börjat... om 12 timmar och 44 minuter tar jag studenten. Bara sådär. Efter 12 år av skola med olika klasser och nya människor och en otrolig trygghet så är det bara borta. Poff bara. Jag kommer både skratta och gråta i massor.

Men innan det är det saker att göra. Champagnefrukost imorgon!! Sen är det den ljuva guldkotten, där jag själv ska vara amor. Supergulligt med lockigt hår, hjärtpilar och vingar :) Sen börjar allvaret. Student, fest och sen turkiet!! Fan va skoj :D äntligen har jag släppt all stress och kan känna lyckan och glädjen.

Må dåligt får man göra efter hemkomsten. Men ikväll är det party!

LEDSNA TIDER

Usch vad dåligt jag mår ikväll.. gråter så mycket inför guldkotten, studenten, alkoholbesvären (dvs måendet), pengar, klänningen, träningen. Allt går så fort och det hinner jag inte med! Kan vi inte bara stoppa tiden i sisådär några veckor så jag får göra allt jag vill göra innan jag tar studenten?

Det var i alla fall skönt att få åka och träna ikväll, får ur sig lite på mattan. Imorgon blir det dansträning och sjukt mycket skoj inför planerandet av guldkotten - sen birsta med Matilda. Låt dagen gå långsamt!



Tvätta måste jag göra också.
Och tack mamma för all din hjälp, du underlättar mitt liv på så många sätt nu!

LEJONKUNGEN

Idag har jag varit på birsta med min goa syster och jobbade sen mellan 14 och 18. Hittade en superfin klänning till Johanna som hon ska ha på min student. Herregud vad obegripligt, min student. Min.

Kvällen spenderades hemma hos Carrå. Vi köpte lite äthkrrääm och kikade på lejonkungen. Fy fan vilken bra film det är! Nu när man är äldre ser man alla detaljer och gråter som aldrig förr.. försökte hitta ett klipp på youtube till mamma, men detta får räcka:

"Är det här ditt hem? Wow, snacka om renoveringsobjekt!"

 

På veckolistan:

  • Måndag: packa resväskan, träning
  • Tisdag: Inhandla det sista på birsta, säga hejdå till glittertjejerna
  • Onsdag: Studentfest
  • Torsdag: Champagnefrukost, guldkotten, STUDENTEN
  • Fredag: TURKIET

RASMUS SEEBACH



Kunglåt

CRUISING

Klassfest igår, SKOJ!! Dock var det rätt tråkigt på all stars. Tråkiga människor, tråkig musik (ibland) och tråkig toa. Sedärja.

Sitter hemma hos bella nu och grejar på. Hon plattar sitt redan platta hår och sen drar vi ut på cruisingen i stan. Hoppas det blir mycket folk! :)
Herregud vad grejer man har å göra nuförtiden. Studenttiden är inte en tid där man har mycket tid över direkt, full fart hela tiden.









Det var allt.
Hej.

RSS 2.0